Aktorė Aušra Štukytė - į šokėjo Tomo Slausgalvio glėbį

Aktorė Aušra Štukytė - į šokėjo Tomo Slausgalvio glėbį

Aktorė Aušra Štukytė mėnesį laukė savo šokių princo, kol šis grįš iš užsienio. Tomą Slausgalvį ji buvo įsižiūrėjusi anksčiau, iš televizoriaus ekranų. Todėl, kai sulaukė pasiūlymo dalyvauti LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“, ji iš karto pareiškė, kad labiausiai už viską norėtų šokti su šokių čempionu Tomu.

„Virpėjo širdelė, drebėjo rankos, - apie pirmą susitikimą su Tomu pasakoja Aušra. – Kaip prieš tikrą pasimatymą“.

Po pirmojo pasimatymo kaip akmuo nuo širdies Aušrai nusirito. „Sutapo viskas, - atsidūsta Aušra. – Net humoro jausmas. Ką jau kalbėti apie požiūrį į muziką, šokių dramaturgiją“.

„Jis gražus kaip Apolonas, - savo partnerį girai Aušra. – Linksmas, kūrybiškas. Už tokio vyro – kaip už mūro“.

Dėl Tomo Aušra dabar apsigyveno Trakuose, mat jos partneris Trakuose treniruojasi su žmona, šokėja Gintare Slausgalviene.

Po repeticijų Aušra apsiauna sportinius batelius ir suka ratus aplink Galvės ežerą.

„Iš streso, iš streso. Kojas - į sportbačius, nervus – į konservus. Man vaidenasi, kad jau rytoj reikės išeiti į šokių eterį, o nėr nei suknelės, nei muzikos, nei šokio. Kuo daugiau dirbti, tuo daugiau abejonių ir klaustukų kyla. Šiam projektui reikia ruoštis ypatingai, nes užduotas stiprus tonas. Pažadinta aistra. Net jei šoksi šokį apie nuobodulį, tai turi daryti aistringai“, - besiruošdama LNK šokių projektui „Kviečiu šokti“, pasakojo aktorė Aušra Štukytė.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder