Teatro repertuaras - jau netrukus

Teatro repertuaras - jau netrukus

Uostamiesčio teatro mėgėjai sunerimę - internetiniame Klaipėdos dramos teatro tinklalapyje jie randa tik gruodžio repertuarą. Tačiau teatro galva Tomas Juočys ramina, jog tai - tik techniniai, adaptaciniai nesklandumai. Kitų mėnesių spektaklių grafikas esą atsiras jau visai netrukus.

Teatro atstovė ryšiams su visuomene Valentina Žigienė atskleidė, jog sausio, vasario ir netgi kovo mėnesio repertuaras iš tiesų jau yra sudarytas. Tačiau šiuo metu ieškoma, kuo pakeisti kai kuriuos spektaklius - vos sprendimai bus priimti, teatro tinklalapyje atsiras taip laukiama informacija.

"Visas mūsų jėgas atėmė "Karalienės Luizės" pastatymas. Visi kiti spektakliai, kurie buvo rodomi Žvejų rūmuose, turi būti pritaikyti naujoms scenoms. Tenka šiek tiek keisti dekoracijas, o kai kuriuos spektaklius kūrybinė grupė repetuoja iš naujo. Žodžiu, mes dar jaukinamės patį pastatą", - pasakojo V. Žigienė.

Tiems, kurie labiausiai trokšta pamatyti "Karalienę Luizę", pašnekovė išdavė, jog šio spektaklio peržiūros sausį vyks 8, 14, 15 ir 29 dienomis.

Teatro vadovas T. Juočys pridūrė, jog keblu nustatyti tikslias pastarojo spektaklio datas, kadangi net 9 aktoriai yra kviestiniai. Tačiau, nepaisant trikdžių, kito mėnesio spektaklių grafiką žadėta paskelbti jau vakar. Netrukus esą atsiras ir kitų mėnesių repertuaras.

Paklausta, ar numatyta naujų spektaklių premjerų, V. Žigienė atsakė, kad jų žiūrovai sulauks atėjus pavasariui. Iki tol, kol teatras turės stiprų repertuarą, jis taip pat žada įsileisti mažus miesto kamerinius teatriukus, kuriančius spektaklius visai šeimai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder