Prie altoriaus žengė aktoriai Edita Užaitė ir Nerijus Gadliauskas

Prie altoriaus žengė aktoriai Edita Užaitė ir Nerijus Gadliauskas

Profesionalaus komedijos teatro „Domino“ aktoriai Edita Užaitė ir Nerijus Gadliauskas su jauduliu žvelgia vienas kitam į akis, išgirdę griežtą kunigo klausimą: „Ar yra prieštaraujančių šiai santuokai?“. Edita prikanda lūpą, leisdama suprasti, kad ji nėra tikra dėl šios santuokos – ji slepia didelę paslaptį, kurią netrukus atskleis savo mylimajam.

Visgi, šventiškai išpuoštoje bažnyčioje Edita ir Nerijus susitiko ne amžiną meilę prisiekti – ši erdvė virto naujosios „Domino“ teatro premjeros „Žaidimas nebaigtas“ filmavimo aikštele, kurioje nufilmuotas romantiškas, jausmingas, nuotaikingas reklaminis klipas.

Romantinė komedija „Žaidimas nebaigtas“, kurią režisuoja Kostas Smoriginas, – tai istorija apie meilę, kurios du žmonės laukė labai ilgai, į kurią puolė stačia galva, pamiršę, jog santykiai – tai sunkus, daug kantrybės, pastangų bei abipusės pagarbos reikalaujantis darbas. O gal šie santykiai – tai tiesiog nebaigtas žaidimas, gudriai sudėliota strategija, idealiai paruoštas klastingas planas?

Prancūzų dramaturgo Filipo Lėliušo (Philippe Lellouche) pjesė (orig. pav. Le Jeu de la vérité) ir jos tęsinys sulaukė pasaulinio pripažinimo – pastatymai triumfavo didžiuosiuose pasaulio teatruose, ekranizacijos apkeliavo daugelio šalių kino teatrų sales, susižėrė gausybę apdovanojimų. Prie pjesės ekranizavimo prisidėjo ir vienas žymiausių Prancūzijos kino kūrėjų – Lukas Besonas (Luc Besson), o vieną iš vaidmenų atliko ir pats pjesės autorius.

Subtilų humorą, lengvabūdiškus pokalbius apie amžinąsias vertybes, pretenzingus charakterius ir ore sklandantį meilės jausmą žiūrovams dovanoja profesionalūs aktoriai – Edita Užaitė, Nerijus Gadliauskas, Evaldas Jaras, Gabija Jaraminaitė, Vaidotas Martinaitis, Sakalas Uždavinys ir Julius Žalakevičius.

Romantinė komedija „Žaidimas nebaigtas“ – tai „Domino“ teatro spektaklio „Diena be melo“ tęsinys. Premjera – nuo kovo 18 dienos. Daugiau informacijos – www.dominoteatras.lt

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder