Miuziklas visai šeimai: "Lapinas Joahimas — detektyvas su diplomu"

Miuziklas visai šeimai: "Lapinas Joahimas — detektyvas su diplomu"

GENADIJAUS GLADKOVO TEATRAS „TERITORIJA MIUZIKLO“ 

Balandžio 26 d., 12:00

Klaipėdos koncertų salė (Šaulių g. 36)

       Ramiame ir tyliame Elso miestelyje sumaištis! Įvykdytas negirdėto įžūlumo nusikaltimas: iš Barsuko Bonifacijaus prekybos centro pavogta net dešimt stiklainių aviečių uogienės! Kas atskleis šį šimtmečio nusikaltimą? Kaip ir bet kuriame save gerbiančiame detektyviniame pasakojime įtariamaisiais čia tampa visi pasakų miestelio gyventojai: Kiškis Gvidonas, Lapė Amalija, Vilkas pravarde Iltis Skerdikas, Ernis Romualdas - paslaptinga asmenybė iš PSAD (Pušų spyglių apskaitos departamentas) ir net pats prekybos centro savininkas Barsukas Bonifacijus su žmona, daugiavaike mama Bibiana. Bet klastingam nusikaltėliui nepavyks išsisukti nuo pelnytos bausmės, nes darbo imasi pats Lapinas Joahimas – detektyvas su diplomu.

      Įspūdingas detektyvinis siužetas, melodingi Genadijaus Gladkovo šlageriai, šmaikštūs Jurijaus Entino eilėraščiai, ryškūs kostiumai, linksmas dinamiškas šou ir šokiai bei gyvas garsas garantuoja gerą nuotaiką ir daug pozityvo. Jei nežinote, kur eiti su vaikais, tai galėtų būti Jūsų pasirinkimas.  

 

Kompozitorius – Genadijus Gladkovas

Eilės – Jurijaus Entino

Režisierė ir scenarijaus  autorė – Anastasija Grinenko

Choreografija – Dmitrijaus Jakubovičiaus

 

Vaidina: Eduard Vainilovič, Darija Novik, Aleksandr Voicehovič, Aleksandr Osipec, Alisa Abrikosova, Polina Dobrovolskaja, Ana Marčik, Angelina Podoliak, , Ksenija Horoškevič, Nikita Zlotar.

 

Trukmė – 1 valandos 15 minučių

 

Kaina:  8,00  - 14,00  eur

 

Bilietus platina – Bilietai.lt

 

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/teatras/vaikams-ir-jaunimui/miuziklas-visai-seimai-lapinas-joahimas-detektyvas-su-diplomu-308863/

 

 

Informacija tel. +370 683 46676 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder