Žemaitukai atvirai apie lyderiavimą „Lietuvos balse“: „Dabar sakom garsiai: taip, mes galim laimėti“

Žemaitukai atvirai apie lyderiavimą „Lietuvos balse“: „Dabar sakom garsiai: taip, mes galim laimėti“

Jau sausio 7 dieną, Klaipėdos „Švyturio“ arenoje įvyks „Lietuvos balso“ pusfinalis, kuriame šeši galingiausi šalies balsai susikaus dėl galimybės patekti į didįjį finalą, kuriame išaiškės, kas turės garbę vadintis geriausiu Lietuvos balsu ir kam atiteks įspūdingas prizas – 15 tūkstančių eurų ir koncertinis turas po Lietuvą su žymiuoju Vilniaus Bigbendu.

Turėdami net tris savaites pasiruošimui, dalyviai žada sukurti įspūdingą šou, kuriame ne tik atliks individualius pasirodymus ant scenos, bet ir pasirodys kartu su projekto mokytojais: Džordana Butkute, Leonu Somovu, Inga Jankauskaite ir Donatu Montvydu.

Paskutinėje, dar prieš šventes įvykusioje, tiesioginėje kovoje, balsavimo rezultatais daug kas liko nustebinti – pirmoje vietoje, žiūrovų sprendimu, jau ne pirmą kartą atsidūrė Džordanos Butkutės mokinė Gabija Lokytė, o antrieji liko Žemaitukai, kurie projekto pradžioje, savo mokytojos vis tik nebuvo laikyti pačiais stipriausiais dalyviais. Tačiau, panašu, kad du iš Žemaitijos kilę vaikinai Linas Vaitkevičius ir Ovidijus Petrauskas, tiek žiūrovus, tiek mokytojus privertė patikėti, kad charizma, asmenybė ir nuoširdumas, pergalei pasiekti yra tiek pat svarbūs, kaip ir dainų atlikimas.

Patys Žemaitukai, paklausti, kaip jaučiasi žinodami, jog žiūrovų sprendimu yra vieni iš projekto lyderių, atvirai pripažįsta – tokie rezultatai, dažnai priverčia jaustis šiek tiek ne jaukiai. „Kartais atsiranda toks gėdos jausmas. Visi ir mes patys žinom, kad mūsų balsai nėra stipriausi ir gražiausi, tad, kai krenta stipresnių balsų dalyviai, jausmas gan gėdingas. Tačiau yra vienas didelis Bet. Kai toks žmonių palaikymas, visa gėda dingsta ir iškeldami galvas bandysim laimėti projektą ir vienodai mums šviečia, ką tos piktos moterys apie mus galvoja“,- drąsiai sako Žemaitukai, kurie prisipažįsta, kad dažnai paskaito internete esančius komentarus ir pastebi vieną keistą tendenciją, kaip į jų pasirodymus reaguoja skirtingo amžiaus ir lyčių žiūrovai.

„Vyrai visada rašo, kad esame šaunuoliai ir scenoje gerai „ištaškome“, jaunesnės merginos sako, kad esame smagūs, pagyvenusios moterys eina iš proto, kaip mus myli, o mes, žinoma, mylime jas, na o štai vidutinio amžiaus moterys labai jau piktos ir atrodo, kad mūsų nekenčia“,- linksmai pasakoja Linas Vaitkevičius, patikindamas, kad piktų komentarų giliai į širdį nepriima nei vienas dueto narys. „Inga Jankauskaitė jau mus nuramino, kad svarbiausia ne komentarų turinys, bet jų kiekis. Kuo jų daugiau, tuo tu stipresnis“,- savo mokytojos patarimu dalinasi Linas.

„Turime daug užsakytų vestuvių ir koncertų. Tuomet, kai jų nebeliks, tada ir galėsime galvoti, kad kažkas su mumis ne taip, o dabar sakom garsiai – taip, mes galim laimėti!”,- neslėpdami pasitikėjimo savimi artėjant pusfinaliui sako vaikinai.

Įspūdingame šou „Švyturio“ arenoje Žemaitukai šį kartą žada dar labiau nustebinti, atlikdami gerai žinomą lietuvišką šlagerį. „Pagaliau vėl būsime savo kailyje. Turbūt daug kam bus keista ir netikėta, kad būtent „Švyturio“ arenoje ir būtent tokiame projekte, kaip „Lietuvos balsas“ dainuosime „Skinsiu raudoną rožę“.Tačiau su šia daina mes tikimės užkariauti žiūrovų širdis. Jau pusę metų klausomės, kada gi sudainuosime gerą lietuvišką hitą, nes angliškos dainos mums visai netinka. Tad drąsiai sakome – sausio 7 pagaliau išgirsite mus tokius, kokius ir norite girdėti“, - apie būsimą pasirodymą pasakoja Žemaitukai, kurie tikisi, kad su šia daina palaikymo sulauks ne tik iš Žemaitijos, bet ir visos Lietuvos žiūrovų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder