Violetos ir Viliaus Tarasovų tarnybinis romanas - paspirtis kūrybai

Violetos ir Viliaus Tarasovų tarnybinis romanas - paspirtis kūrybai

"Nesė Group" jau kurį laiką organizuoja verslo visuomenei klubinio pobūdžio renginius "Bosų gildija". Šią savaitę Klaipėdos "Bosų gildija" su Kaziu Pauliku palietė itin intriguojančią temą - tarnybinį romaną. Patarimus dalino psichologė ir gydytojas seksologas, o patirtimi dalijosi bene žymiausia tarnybinio romano pora uostamiestyje - Violeta ir Vilius Tarasovai.

Nors LCC tarptautinio universiteto dėstytoja psichologė Julija Gaiduk ir gydytojas seksologas Pragiedrulis Velička daugiausiai pasakojo apie neigiamas tarnybinių romanų pasekmes - įskaudintus žmones, nepatenkintus bendradarbius, sugriautas šeimas bei mažėjantį darbo našumą, - tačiau ponai Tarasovai parodė kitą medalio pusę: meilę, gražią šeimą ir kūrybinį pagyvėjimą.

Vilius Tarasovas pasakojo, kad jo ir Violetos meilės istoriją, be jokios abejonės, galima pavadinti tarnybiniu romanu - juos suvedė bendra daina "Aš tavo, tu mano".

Įrašius šią dainą teko dažnai kartu repetuoti, koncertuoti, todėl susidarė puikios sąlygos pažinti vienas kitą ir užsimezgė šilti jausmai.

Muzikantai prisipažino, jog prieš įrašydami bendrą dainą vienas į kitą net nežiūrėjo.

"Prieš septynerius metus, kai ji dainavo "Žvaigždžių kvartete", į ją tikrai nežiūrėjau", - juokėsi Vilius.

"Kai Vilius dainavo "Bavarijoj", tai ir jis man nepatiko", - atšovė Violeta.

Abu prisipažino, jog daugelis aplinkinių, ypač prodiuseriai, juos bandė įtikinti, jog susieidami į porą jiedu daro didelę klaidą. Juk abu - vienišiai, populiarūs dainininkai, todėl žinia apie draugystės ir net vedybų pančius atbaidys daugumą gerbėjų. Tačiau porą jungė jausmai, o ne pinigai, todėl į tokius patarimus nekreipė dėmesio.

"Iš pradžių buvo kūryba, po to gimė jausmai, po to vėl kūryba. Viskas taip susimaišė su mūsų buitimi", - sakė Violeta.

Vilius tikino, jog kūryba netgi padeda susitaikyti po barnių: "Jei namie susipykstame, o po to tenka scenoje kartu dainuoti "Aš tavo, tu mano", tai tas pyktis kažkaip atlėgsta, susitaikom."

Anot dainininkų, kai į kūryba pasinėrė kartu, profesiniu atžvilgiu smarkiai pajudėjo į priekį. Jau beveik penkerius metus juos jungia ne tik meilė, bet ir bendras darbas muzikos pasaulyje. Netrukus turėtų pasirodyti ir naujas bendras jų albumas.

Nors porą ypač stipriai sieja kūryba, Vilius ir Violeta patikino, jog net ir praradę balsą jausmus išsaugotų.

"Nežinau, kas būtų. Manau, kad meilė neišblėstų. Ir kūryba vis tiek išliktų. Vienas kitam padėtume", - sakė Vilius.

Atlikėjai teigė, jog išsaugoti santykius padeda jų principai, nusistatymas bei auklėjimas.

"Mes nekreipiame dėmesio į apkalbas ir vienas kitą palaikome, kad ir kas būtų", - reziumavo Vilius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder