Vakarai „Meridiane“ – su gyvo garso muzika

Vakarai „Meridiane“ – su gyvo garso muzika

Legendiniame Klaipėdos burlaivyje „Meridianas“ savaitgalio vakarais skamba gyvo garso muzika. 

Šį penktadienį, spalio 19 d., 20 val., burlaivyje koncertuos Mariaus Kučiko (klavišai) ir Ievos Jotkėlaitės (vokalas) duetas.

Dainininkė I. Jotkėlaitė dar žinoma pseudonimu „Lady I“. Charizmatiška, ambicinga, itin talentinga atlikėja yra nemažai pasiekusi muzikiniame bei pramogų pasaulyje. Ji yra buvusi grupės „Širdelės“ narė, dalyvavo įvairiuose televiziniuose projektuose, tarp jų – ir „Eurovizijos“ atrankose ir net tokiame konkurse, kaip „Mis Lietuva“, kuriame tapo II vicemis.

Penktadienio vakarą „Meridiane“ Ievai akomponuos profesionalus pianistas, charizmatiškasis Marius Kučikas. Šis muzikinis duetas jau yra išbandęs įvairias Klaipėdos scenas ir pagaliau savo atliekama muzika pasidalins su Klaipėdos miesto simbolio burlaivio „Meridianas“ svečiais.

Šeštadienio, spalio 20-osios vakarą, nuo 20 val., burlaivio „Meridianas“ scenoje – dar vienas puikus, talentingas ir elegantiškas muzikinis duetas. Į pasaulinės muzikos vandenyną „Meridiano“ svečius išplukdys žavi atlikėja Jurgita Bendikaitė, jai akomponuos pianistas Antanas Cirtautas. Dueto repertuare – daugybė šiuolaikinių bei jau klasika tapusių Lietuviškų bei užsienio atlikėjų kūrinių.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder