Teatro aikštėje - pozityvios pranašystės

Teatro aikštėje - pozityvios pranašystės

Trečiadienio popietę Teatro aikštėje dėmesį traukė palapinė, kurioje ateitį būrė bei patarimus dalijo iš už jūrų marių atvykusi būrėja.

"Mitologiniai padarai bei miško fėjos pas ją keliaudavo išgirsti savo pranašysčių. Būrėja turi galių pasidalinti savo gerumu bei džiaugsmu. Atvyk ir išgirsk savo pranašystę nemokamai", - kvietė renginio organizatoriai.

Rusų ir anglų kalbomis su klaipėdiečiais bei turistais bendravusi būrėja Anastasija kvietė išsirinkti sau ateities pranašystę ar patarimą, palinkėjimą. Specialiai paruoštame krepšyje buvo apie 300 lapelių su skirtingomis ranka rašytomis frazėmis anglų kalba.

"Išplėšėme daug laimės sausainiukų ir supykdėme kinų restorano darbuotojus", - juokavo Anastasija.

Susigundę išsitraukti sau pranašystę žmonės nuo būrėjos palapinės ėjo šypsodamiesi - ištraukti lapeliai buvo pozityvūs - ragino tikėti savimi, nepamiršti savo išskirtinumo ir panašiai. Buvo ir įdomesnių, pavyzdžiui, vienai merginai teko pranašystė, kad ji taps pirate, o vienas vaikinas išsitraukė lapelį su rekomendacija, kuo pasidomėti internete, kai grįš namo.

Nuotaikinga būrėja, mosuodama lazdele, žadėjo, kad norai ir linkėjimai būtinai išsipildys.

Tai - Klaipėdos jaunimo ambasadorių, siekiančių uostamiesčiui iškovoti Europos jaunimo sostinės titulą 2021 metais, iniciatyva. Klaipėda siekia būti jaunimui atviru ir draugišku miestu, sudarant sąlygas kokybiškam užimtumui, neformaliam švietimui, gyvenimui, verslo plėtojimui, idėjų realizavimui, pilietiniam bei politiniam aktyvumui skatinti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder