Teatre – tikra šventė klaipėdiečių šeimoms

Teatre – tikra šventė klaipėdiečių šeimoms

Šeštadienį Klaipėdos dramos teatre puikią šventę klaipėdiečių šeimoms padovanojo gyva legenda – kolektyvas „Tele Bim Bam“ su jo įkūrėja Neringa Čereškevičiene priešakyje.

Nors tai jau ne pirmas šio kolektyvo pasirodymas uostamiesčio teatre, žiūrovų salė ir vėl buvo sausakimša pasiilgusiųjų kokybiškų renginių visai šeimai.

Stebėdami itin spalvingą ir nuotaikingą pasirodymą, delnų plojimams ir balsų dainavimui kartu su atlikėjais negailėjo ne tik vaikai, bet ir jų tėveliai.

Publika gyvai pritarė tiek dainuojant populiariąsias ir visiems labai gerai pažįstamas „Tele Bim Bam“ dainas, tiek ir, klausydami Neringos nurodymų, greitai mokėsi naujų kūrinių žodžius ir traukė juos kartu su pamiltais atlikėjais.

Gyvas šurmulys teatro fojė po koncerto tik patvirtino, kad „Tele Bim Bam“ dainos tiek mažus, tiek didelius žiūrovus ilgam „įkrovė“ pozityvia energija.

Kaip ir praėjusį, taip ir naują teatro sezoną uostamiesčio renginių organizatoriai įprastinę Klaipėdos dramos teatro veiklą papildo įvairiais renginiais ir koncertais. Ankstesnė patirtis parodė, kad atsinaujinęs ir techniškai modernizuotas Klaipėdos dramos teatras yra puiki erdvė ne tik spektakliams, bet ir kokybiškos muzikos koncertams, kuriuos klaipėdiečiai ir aplinkinių vietovių gyventojai itin noriai lanko.

Vien šį mėnesį numatyti šeši skirtingų žanrų pasirodymai, kuriuos į Klaipėdos dramos teatro salę atveža renginius organizuojanti „Gera nuotaika“.

Lapkričio 5-ąją įvykęs „Tele Bim Bam“ šou - ne vienintelis koncertas tą dieną. Vakare nuo teatro scenos su publika atviravo atlikėja Jurga Šeduikytė.

Lapkričio 16 d. numatytas Nedos ir Olego Ditkovskio koncertas „Muzikiniai monologai“, o 26 d. – legendinio šviesaus atminimo maestro Vytauto Kernagio prieš trisdešimt metų įkurto ir jubiliejui atnaujinto Dainos teatro pasirodymas.

Bus atiduoda duoklė ir teatro mėgėjams. Lapkričio 18 d. vyks teatro „Kitas kampas“ improvizacijų šou „Gero humoro dozė“, o lapkričio 30 d. „Gera nuotaika“ į Klaipėdą atveža režisieriaus Eimunto Nekrošiaus spektaklį „Rojus“.

Bilietus į visus šiuos renginius platina „Tiketa“. Anot organizatorių, paprastai Klaipėdos dramos teatro žiūrovų salė nesutalpina visų norinčiųjų, tad siekiant neatsilikti nuo Klaipėdos kultūrinio gyvenimo tempo bilietais rekomenduojama pasirūpinti iš anksto.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder