Smiltynėje – 100 proc. klaipėdietiška muzika

Smiltynėje – 100 proc. klaipėdietiška muzika

Unikalioji Smiltynė vėl bus panardinta į akustinės muzikos vandenyną. Čia šį penktadienį savo muziką dovanos kūrybingiausi uostamiesčio jaunieji muzikantai.

Jau trečius metus „Grock“ studijos organizuojamas akustinės muzikos vakaras „Vasarok su „Grock“ šiemet vienoje vietoje suburs uostamiesčio atlikėjus. Pasak renginio iniciatoriaus Lino Švirino, koncerte dalyvaus beveik visi šiuo metu Klaipėdoje gyvenantys bei aktyviai kuriantys jaunosios kartos muzikantai.

„Labai džiugu, jog kasmet atlikėjų skaičius auga. Galiu tik pasidžiaugti, kad šiemet savanorystės principu dalyvauti sutiko beveik visi kūrybiškiausi Klaipėdos muzikantai. O tai – jau didelis įvykis. Juk ne kiekvieną dieną juos galime išgirsti vienoje vietoje“, - teigė „Grock“ studijos vadovas L. Švirinas.

Penktadienį koncerte pasirodys atlikėjai Jonas Baltokas, Karolis Rupkus, Mindaugas Valiukas, Adomas Stančikas, Mantvydas Vilys, taip pat atlikėjos Inga Smelaja, Justina Kaminskaitė bei Rita Šukienė. Scenoje prie Smiltynės lankytojų centro pasirodys ir pats renginio pradininkas L. Švirinas.

Pasak organizatorių, šio koncerto tikslas ne tik praturtinti Smiltynėje vykstančių kultūrinių renginių spektrą, bet ir puoselėti bendruomeniškumo jausmą. Į koncertą ketinantys atvykti žmonės raginami pasiimti po termosą arbatos, kuria galėtų pasidalinti su kitais į renginį atvykusiais žmonėmis.

Tad visi, kurie neabejingi gamtos grožiui ir yra pasiilgę akustinės muzikos garsų, kviečiami šį penktadienį. 18.15 val. į skverą prie Smiltynės Lankytojų centro - apsupti žalumos praleisti vakarą su šimtaprocentine klaipėdietiška muzika.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder