Renginių organizatorius Remigijus Žiogas dalinsis savo sėkmės istorija

Renginių organizatorius Remigijus Žiogas dalinsis savo sėkmės istorija

Mūsų aplinkoje yra „sėkmingų žmonių“. Jiems gyvenime tiesiog pasisekė? O gal jie įdėjo daug pastangų, kad pasiektų savo svajones?

2015 m. gegužės 7 d. (ketvirtadienį) 18.00 val. Jaunimo skyriuje (Tilžės g. 9) savo sėkmės istorija dalinsis renginių organizatorius vedėjas Remigijus Žiogas (Renginių organizavimo įmonės „Trys karaliai“ direktorius, UAB „Žiogų pieva“ , UAB „Prodiuserių brolija“ direktorius).

Remigijus Žiogas, 32 metų renginių organizatorius, be paliovos ieškantis įvairiausių gyvenimo galimybių ir nepaliaujantis stebinti aplinkinius.

Tai visuomenės aktyvistas, besidomintis tiek verslu, tiek politika, tiek socialiniu gyvenimu. Jam rūpi kas vyksta aplink, todėl aktyviai dalyvauja ir stengiasi kažką pakeisti, kad visiems gyvenimas būtų geresnis, įdomesnis ir linksmesnis. Jo veiklos sėkmingos ir tai įrodo pirmaujanti įmonės veikla Žemaitijos regione - UAB "TKP" - Trijų Karalių pramogų projektų sėkmė. Renginių vedėju dirba jau 10 metų. Aktoriniai sugebėjimai išugdyti vaidinant Klaipėdos Žvejų rūmų jaunimo teatre: „Be durų“, dalyvaujant įvairiose TV laidose, konkursuose, seminaruose, bendravimo kursuose užsienyje.

Įkvėptas šios profesinės sėkmės nesustoja ir dalyvauja politiniame gyvenime - yra Klaipėdos Kuršių seniūnaitijos seniūnaitis. Dalyvauja tiek komerciniuose projektuose, kaip LNK televizijos organizuotame šuo "Supermiestas", kur buvo sirgalių štabo kapitonas ir Klaipėda iškovojo Supermiesto titulą, TV3 projekte „Šok su manimi“, tiek ir labdaros projektuose, kur eilę metų vaikų namams "Rytas" dalina kalėdines dovanas vaikams.

„Jei suprantate dėl ko aš gyvenu ir norite prisijungti - diskutuokim ir "statykim" savo rytojų kartu, nes teisybė gimsta diskusijose.“ – Remigijus Žiogas kviečia į susitikimą Jaunimo bibliotekoje, kur pasidalins savo sėkmės istorija ir degančia energija.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder