Prie „Delfinų ir žvaigždžių“ pasirodymų prisijungė ir Vaidas Baumila bei Ruslanas Kirilkinas

Prie „Delfinų ir žvaigždžių“ pasirodymų prisijungė ir Vaidas Baumila bei Ruslanas Kirilkinas

Šeštadienį Klaipėdos delfinariume įvyko dar vienas įspūdingas „Delfinų ir žvaigždžių“ renginys, kuriame pasirodė anksčiau čia nedalyvavusios įžymybės. Prie renginio dalyvių prisijungė ir atlikėjai Vaidas Baumila bei Ruslanas Kirilkinas, be to, tikra sensacija tapo uždainavusi Nerijaus Juškos sužadėtinė ir sūnaus mama Agnė Jurgilaitė. Jau rytoj, sekmadienį, klaipėdiečiai ir miesto svečiai delfinariume kviečiami į dar vieną unikalų „Delfinų ir žvaigždžių“ renginį.

V. Baumila, surengęs pasirodymą kartu su renginių organizatoriumi Remigijumi Žiogu, delfinariume lankėsi ir prieš metus, filmuojant pirmąjį sezoną. Visgi šių metų vizitas jį pradžiugino dar labiau: V. Baumila scenoje ne tik dainavo, bet ir pats davė kelias komandas delfinams. „Kai pernai delfinariume pasirodėme su Monika Linkyte, neturėjau progos tiek pabendrauti su delfinais, bet šįmet juos ir pamaitinau, ir paglosčiau, pačiupinėjau, todėl įspūdžiai – puikūs“, - po pasirodymo džiaugėsi V. Baumila.

Tuo tarpu R. Kirilkinas scenoje pasirodė net du kartus – vieną kartą kartu su renginio dalyve Aiste Pilvelyte, o antrą – kartu su Nerijumi Juška ir jo sužadėtine A. Jurgilaitė. Tiesa, po trijulės pasirodymo komisija kone vienbalsiai pripažino, kad vakaro sensacija tapo būtent A. Jurgilaitės dainavimas. „Sveikinu, Agne, turėjai ir puikų pritariantį vokalistą“, - turėdamas omenyje R. Kirilkiną, juokavo komisijos narys Ramūnas Vyšniauskas.

„Žiauriai smagu, aš tikrai labai džiaugiuosi, kad pasisvečiavau šiame projekte. Pats esu už iššūkius, tad jei kada nors gaučiau pasiūlymą dalyvauti, tikrai neatsisakyčiau, nors ir bijau vandens bei gylio, bet delfinų - tikrai ne“, - laimingas kalbėjo R. Kirilkinas. „Aš tikrai labai pavydžiu čia dalyvaujantiems kolegoms. Suprantu, kad tai atima tikrai daug laiko, visi čia įdeda daug darbo, atstumai dideli, kadangi daugelis dalyvių negyvena Klaipėdoje. Bet tos akimirkos, kurias jie praleidžia su delfinais – jų aš labai visiems pavydžiu, tokiu tikru baltu pavydu“, - pridūrė R. Kirilkinas.

Unikalus renginys „Delfinai ir žvaigždės“ žiūrovus į Klaipėdos delfinariumą vėl kvies balandžio 2 ir 3 d. Pasirodymų pradžia - 15:00. Bilietus galima įsigyti delfinariumo kasose arba adresu www.muziejus.lt. Nepraleiskite progos išvysti niekur kitur pasaulyje nerodytų pasirodymų!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder