"Pikaso" naujausioje dainoje atskleis ypatingus grupės narių talentus

"Pikaso" naujausioje dainoje atskleis ypatingus grupės narių talentus

Neseniai sudėtį atnaujinusi grupė „Pikaso“ netrukus gerbėjams pristatys jau antrąjį singlą „Tu ne mano“. Grupė dalinasi dainos „tyzeriu“ ir klausytojams žada naują skambesį bei atskleistus grupės narių sugebėjimus.

Kuriant naująją dainą, prie jos ypatingai prisidėjo visi grupės nariai. Naujasis grupės narys Baku sukūrė „Tu ne mano“ aranžuotę. Naujo ir šviežio skambesio „Pikaso“ kūriniui įnešė ne tik Baku sukurta aranžuotė, bet ir puikūs Roko vokaliniai sugebėjimai. Kūrinys padėjo jiems atsiskleisti naujomis spalvomis.

Dainai „Tu ne mano“ jau nufilmuotas ir vaizdo klipas. Tiesa, „Pikaso“ vyrukai kol kas nei dainos, nei vaizdo klipo gerbėjams neatskleidžia, tačiau kviečia akies krašteliu žvilgtelėti į vaizdo klipo „tyzerį“. Visa kita gerbėjai pamatys jau netrukus. Naująją dainą „Tu ne mano“ ir jos vaizdo klipą grupė „Pikaso“ žada pristatyti jau po Velykų.

Vaikinai pasakoja, jog naujoji daina bei jos vaizdo klipas turi vieningą temą. „Tu ne mano“ pasakoja apie tai, kad kartais meilė nėra tokia saldi, kaip filmuose. Ji gali būti ir be atsako. Pamatai, įsimyli žmogų, o vėliau paaiškėja, kad jis savo gyvenime jau turi antrąją pusę ir į tavo meilę atsakyti negali.

Vaikinai žada, jog „Tu ne mano“ vaizdo klipe bus paslėpta ir tam tikra intriga. Dėl jos „Pikaso“ ragina gerbėjus būtinai pasižiūrėti netrukus pasirodysiantį vaizdo klipą iki galo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder