Penktadienį "Fabrik" klube - tikra reivo fiesta

Penktadienį "Fabrik" klube - tikra reivo fiesta

Rugsėjo 13 dieną Klaipėdos klubinėtojų laukia išskirtinė šventė. Į "Fabrik" naktinį klubą sugrįš tie laikai, kuomet šioje vietoje muzikos ritmus dalino garsiausios šokių muzikos žvaigždės, o minia gerbėjų aukštai iškeltomis į dangų rankomis iki paryčių šėldavo vedini vieningos idėjos – visiškai atsiduoti kokybiškai šokių muzikai.

Tokią atmosferą į uostamiestį grąžins vakarėlis "Rave Relief", kuriame po 4-erių metų pertraukos Lietuvoje pasirodymą surengs šokių muzikos prodiuseris bei didžėjus "Substantive Gee", didžiausių pasaulio šokių muzikos festivalių scenas išbandęs elektroninės muzikos specialistas "Zinkus" bei uostamiesčio klubinėtojų numylėtiniai "Eddy5" bei "Darren K".

"Substantive Gee" (Giedrius Norvilas) - tai Klaipėdoje gimęs progressive tech house bei techno muzikos atstovas. Jo kūriniai ne kartą skambėjo "Power hit radio" bei "Zip FM" radijo stočių eteryje, o jis pats lietuvių kompanijos “Dirty DiscoTech” kvietimu jau išbandė legendinio šokių muzikos klubo "Ministry of Sound" grotuvus bei surengė gyvą pasirodymą "RTE Pulse radio" (Dublinas) eteryje. Kartu su kompanija šis muzikos kūrėjas net mėgino siekti ilgiausio DJ seto pasaulyje rekordo. O už sėkmingą karjeros pradžią užsienio šalyse "Substantive Gee" dėkingas kitam lietuviui, šokių muzikos atstovui "Paul Pure", kuris savo laiku dabar jau žinomam prodiuseriui parodė visai kitokią elektroninės muzikos pusę.

PRESTIŽAS. Prodiuseris "Zinkus" dalyvavo garsiausiuose šokių muzikos festivaliuose Ibizoje, Amsterdame bei grandioziniame "Ultra Music festival" renginyje Majamyje.

Specialiai iš Belfasto (Šiaurės Airija) į "Fabrik" klubą vienam vakarui atvykstantis muzikos prodiuseris bei didžėjus teigia, jog būtent šioje vietoje pradėjo formuotis jo muzikinis skonis. Pasak šokių muzikos atstovo, labiausiai jis pasiilgo ištikimosios uostamiesčio publikos, kuri kaip vienas kumštis iki paryčių šėldavo "Global" (dabar "Fabrik") naktiniame klube.

Atlikėjo teigimu, "sprogstantį" muzikos vakarą jam padės sukurti išskirtinė kompanija.

"Publika gerų ritmų turėtų tikėtis ne tik iš manęs, bet ir iš "Eddy5" bei "Darren K". Tai ne vieno hito autoriai, laidos "Power Partyzone" rezidentai, savo miksais visada sudrebinantys "Power Hit Radio" eterį. Šie vyrukai turi paruošę nuostabią programą. Tačiau aš asmeniškai labai laukiu "Zinkus" (Giedrius Zinkus) pasirodymo. Pats neseniai sužinojau, jog 1999 metais jis sukūrė dainą, kurią pasileidęs CD sėdėdavau ir dainuodavau. Jis man visada buvo autoritetas ir dabar turėsiu progą su juo susitikti. O aš pristatysiu kelias savo ir kitų atlikėjų naujienas iš italų leidybinės kompanijos "Boiler Underground Records", su kuria praėjusį mėnesį pasirašiau sutartį. Šiaip niekada iš anksto nesprendžiu, ką groti. Visada stengiuosi pajausti tinkamą momentą reikiamai dainai. Bet pažadu - penktadienį "Fabrik" klube bus tikrai karšta", - kalbėjo šokių muzikos specialistas "Substantive Gee".

Įdomu tai, jog viena iš vakaro žvaigždžių, prodiuseris bei didžėjus "Zinkus", gali pasigirti pasiekimais ne tik šokių muzikos scenoje. Dar 1999 m. būtent šis žmogus sukūrė Kauno "Žalgirio" pergalei paminėti skirtą himną "Eurolyga ga", kurį sudainavo grupė "ŽAS". Vėliau dainų kūrėjas susidomėjo elektronine muzika bei tapo kviestine žvaigžde prestižiniuose šokių muzikos festivaliuose Ibizoje, Amsterdame bei grandioziniame "Ultra Music festival" renginyje Majamyje.

Tad visi, kurie pasiilgo gero reivo, šį penktadienį turi būti „Fabrik" klube. Jūsų laukia ko gero karščiausia šio rudens naktis su progressive house ir techno muzikos ritmais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder