Nemokama W. Pilichowski meistriškumo pamoka

Nemokama W. Pilichowski meistriškumo pamoka

24-asis Klaipėdos pilies džiazo festivalis visus jaunuosius, ir ne tik, Klaipėdos muzikantus kviečia į nemokamą vieno žymiausių Lenkijos bosinės gitaros virtuozų ir džiazo muzikos revoliucionierių Wojtek Pilichowski meistriškumo pamoką.

W. Pilichowski biografijoje – 14 solinių ir dar daugiau nei 200 kartu su kitais žymiais atlikėjais įrašytų albumų, parduotų daugiau nei 6 mln. kopijų tiražu. Kartu jis – ir kelių muzikos vadovėlių autorius, specialių meistriškumo stovyklų, seminarų ar pamokų iniciatorius bei dėstytojas, dešimčių įvairių apdovanojimų savininkas ir vienas laukiamiausių svečių garsiausiuose pasaulio džiazo festivaliuose.

Beje, W. Pilichowski pasirodymas tapo ir vienu įsimintiniausiu praėjusių metų festivalio Klaipėdoje akcentu. Tuo metu šiemet į uostamiestį jis atvyksta tam, kad specialiai Klaipėdos muzikantams ir 24-ojo Klaipėdos pilies džiazo festivalio svečiams surengtų nemokamą meistriškumo pamoką.

Pažymėsime, kad W. Pilichowski savo meistriškumo pamokų metu ne tik dalinasi grojimo gitara paslaptimis, bet ir padeda muzikantams atrasti save šiuolaikiniame muzikos pasaulyje.

W. Pilichowski meistriškumo pamokos data ir laikas: birželio 8 d. (penktadienis) 16.00 val.

Vieta: Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorija (S. Šimkaus g. 15).

Meistriškumo pamoka NEMOKAMA!!!

W. Pilichowski 23-iajame Klaipėdos pilies džiazo festivalyje: www.youtube.com

Klaipėdos džiazo fiesta:

Daugiau nei dviejų dešimtmečių istoriją skaičiuojantis tarptautinis Klaipėdos pilies džiazo festivalis – tai išskirtinis, NEMOKAMAS, tūkstančius žiūrovų ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio pritraukiantis uostamiesčio renginys, kasmet paskandinantis miestą nenuilstamame džiazo ritme. 24-asis festivalis jau tradiciškai pakvies ne tik į garsiausių pasaulio ir Lietuvos džiazo muzikos žvaigždžių koncertus uostamiesčio širdyje, bet ir į nemokamas meistriškumo pamokas, seminarus ar įvarius kitus renginius.

Klaipėdos pilies džiazo festivalis – gera muzika geriems žmonėms – birželio 7-9 dienomis Klaipėdos Kruizinių laivų terminale. Daugiau: www.jazz.lt.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder