Naujųjų 2014-ųjų metų sutikimas su garsiausiomis ABBA dainomis šou projekte „THE MUSIC OF ABBA – THE ARRIVAL“ ir su Lietuvos scenos grandu – Kastyčiu Kerbedžiu

Naujųjų 2014-ųjų metų sutikimas su garsiausiomis ABBA dainomis šou projekte „THE MUSIC OF ABBA – THE ARRIVAL“ ir su Lietuvos scenos grandu – Kastyčiu Kerbedžiu

Gruodžio 29 ir 31 d. išskirtinės Naujųjų metų sutikimo šventės su garsiausiu ABBA šou pasaulyje „THE MUSIC OF ABBA“. Džiaugsmingai ir įsimintinai senuosius metus palydėti padės visame pasaulyje gerai žinomos ABBA dainos: „Dancing Queen”, „Money Money Money“, „Waterloo“, „Super Trouper“ bei Lietuvos scenos grando Kastyčio Kerbedžio dainos: „Dėl tavęs galiu“, „Nakty“, „Pienių vynas“ ir kt. Šie atlikėjai gruodžio 29 dieną džiugins Klaipėdos „Švyturio arenos“ lankytojus, o naujųjų metų išvakarėse – gruodžio 31 dieną – senuosius metus palydėsime Šiaulių arenoje. Kartu su daugiatūkstantine džiaugsmingų žmonių minia skaičiuokime paskutines šių metų sekundes ir pasitikime naujuosius 2014-uosius metus skambant legendinės grupės ABBA ir Kastyčio Kerbedžio dainoms! Svarbu paminėti, kad 2013-uosius metus su šiuo projektu sutiko Kauno „Žalgirio“ arenos lankytojai, kurie liko sužavėti „THE MUSIC OF ABBA“ šou atlikėjais.

Sutik Naujuosius 2014-uosius metus su visais savo draugais ir artimaisiais didžiausiose arenose Šiaurės ir Vakarų Lietuvoje!

Garsiausias ABBA šou pasaulyje „THE MUSIC OF ABBA“

Garsiausią ABBA šou pasaulyje „THE MUSIC OF ABBA“ Naujametinį vakarą Šiaulių ir Klaipėdos „Švyturio“ arenose dovanos grupė iš Švedijos ARRIVAL. Susikūrusi 1995 m. ši grupė greitai tapo žinomiausia ir daugiausiai koncertuojanti su ABBA šou „THE MUSIC OF ABBA“ grupė pasaulyje. Šis šou jau apkeliavo 45 pasaulio valstybes, dalyvavo daugelyje televizijos ir radijo laidų visame pasaulyje. Ši grupė Jungtinėse Amerikos Valstijose sulaukia milžiniško populiarumo – daugelis šou būna sausakimši, bilietai žaibiškai išparduodami. Būtent šiemet Naujųjų išvakarėse ši tarptautinio populiarumo grupė, atliekanti ABBA dainas, džiugins Šiaulių ir „Švyturio“ arenų lankytojus. Šis ABBA šou neabejotinai yra autentiškiausias – tik šie muzikantai turi teisę pasirodyti su originaliais ABBA sceniniais rūbais ir tik šou metu scenoje pasirodo vienas iš originaliosios ABBA narių! Naujametinį vakarą dainuosime kartu visus žinomiausius ABBA hitus: „Dancing Queen“, „Mamma Mia“, „Take A Chance“, „Money Money Money“, „Thank You For The Music“, „Gimme Gimme Gimme“ ir daug kitų, atliekamų taip tiksliai, jog nei akimirkai nesuabejosite, kad scenoje jums koncertuoja tikroji ABBA!

„Mamma Mia! Grupė ABBA grįžo!“

Lietuvos scenos grandas Kastytis Kerbedis

Lietuvos scenos grandas ir vienas stipriausių Lietuvos vokalistų Kastytis Kerbedis grįžta į didžiąsias koncertų sales. Jis visada labai laukiamas ir šiltai priimamas atlikėjas, kurio dainos skamba klausytojų lūpose jau ne vieną dešimtmetį. Gruodžio 31 dieną tikrai pasinersite į prisiminimus kartu su Kastyčio Kerbedžio dainomis: „Pienių vynas“, „Dėl tavęs galiu“, „Nakty“, „Melodija“, „Dviese“ ir daugeliu kitų senų bei naujų atlikėjo dainų.

Vieno stipriausių vokalų Lietuvoje savininkas išgarsėjo 9-ojo dešimtmečio pabaigoje, kai 1988 m. prestižiniame Jūrmalos festivalyje tapo pirmuoju dainininku iš Lietuvos, pelniusiu laureato vardą ir namo parvežusiu trečiąją vietą. Nuo to laiko praėjus jau daugiau nei 20 metų jis vis dar yra užkariavęs klausytojų širdis. Scenoje atlikėjui talkins ir profesionali šokėjų grupė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder