Monika Liu kviečia atrasti kitokią žiemą

Monika Liu kviečia atrasti kitokią žiemą

Vieniems žiema patinka dėl baltu sniegu nuklotų laukų, kiti laukia gražiausių metų švenčių, o likusieji mėgaujasi nesiliaujančiu šurmuliu ir jaukia namų atmosfera. Būtent toks žiemos paveikslas vaizduojamas naujausiuose skaitmeninės palydovinės televizijos operatorės  „TVPlay Home“ (anksčiau „Viasat“) vaizdo klipuose.

 

Kūrėjai vieningai sutaria, kad geriausias įkvėpimo šaltinis – kasdienis žmogaus gyvenimas. Dauguma įtemptai ruošiasi šventėms, o praūžus joms ateina ramybės periodas, kada norisi tik mėgautis šiltų namų jaukumu.

„Žiemą būtų galima įvardinti kaip vieną monotoniškiausių sezonų – kur einame, visur girdime žymiausią Kalėdų dainą „All I want for Christmas is you“, aplinkui sniegas, stori šilti drabužiai, tos pačios dekoracijos ir skambios šventinės frazės. Šią kiek akivaizdžią, bet kiekvienais metais ypatingą prasmę turinčią monotoniją norėjome įamžinti linksmoje reklamoje, su kuria žmonės susitapatintų nuo pirmų sekundžių“, – apie kūrybinį procesą ir idėjos gimimą pasakoja vienas iš vaizdo klipo kūrėjų Antonio Bechtle, kūrybinės komandos „Bechtle&Milzarajs“ partneris ir kūrybos direktorius.

Pasak Antonio, galvojant kūrybines idėjas ir jas įgyvendinant, labai svarbu prisitaikyti prie supančios aplinkos ir auditorijos, kurią norima pasiekti. Todėl sniego, namų židinio ir klasikiniai šventinio laikotarpio muzikos motyvai buvo pasirinkti labai apgalvotai.

„Žiemos metu skamba daug panašių dainų, kurias lengva atpažinti. Mūsų tikslas buvo lygiai toks, todėl savo bičiulių iš garso įrašų studijos „Dropaudio“ paprašėme sukurti naują, bet jau visiems pažįstamą skambesį, kuris netrikdytų kasdienybės, nereikalautų didelio susikaupimo, būtų lengvai įsimenamas ir nepastebimai įsilietų į kiekvieno žmogaus gyvenimą. Tuo tarpu dainos žodžiams ir ritmui skyrėme atvirkščią užduotį – nutraukti monotoniją, pristatyti naujausius filmus ir pasiūlyti TVPlay Home klientams kitokią, įdomesnę žiemą“, – sako p. A. Bechtle.

Vaizdo klipo balsu buvo nuspręsta pakviesti garsią Lietuvos dainininkę Moniką Liubinaitę, geriau žinomą tiesiog kaip Monika Liu. Pasak kūrėjo, buvo labai svarbu, kad žodžiai ir mintys skambėtų natūraliai ir nuoširdžiai, o Monikos asmenybė puikiai derėjo su kuriama nuotaika.

Nors idėjos gimimas ir jos įgyvendinimas dažnai užima nemažai laiko ir pastangų, A. Bechtle pripažįsta, kad darbas su profesionalia komanda yra tikras malonumas. Jam antrina ir dainininkė Monika Liu: „Visada yra paprasčiau atlikti net ir pačias sukčiausias užduotis, kai tave supa smagūs, profesionalūs, charizmatiški žmonės. Nors greitakalbė nėra mano stiprioji pusė ir kai kuriose vietose reikėjo nemažai „palaužyti liežuvį“, ištarti ilgas frazes ir palaikyti smagų, gerą toną, rezultatu esame labai patenkinti ir visų įdėtos pastangos, manau, atsipirko su kaupu“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder