Monika Linkytė koncerte pasirodys kartu su gerbėja

Monika Linkytė koncerte pasirodys kartu su gerbėja

Šio mėnesio pabaigoje kartu su garsiuoju choru „London Community Gospel Choir“ tris koncertus didžiuosiuose šalies miestuose surengsianti Monika Linkytė vienai gerbėjai parengė staigmeną.

Pernai vasarą vykusiame koncerte dainininkė atkreipė dėmesį į žiūrovų minioje dainavusią Dominyką Vaitkevičiūtę. Siekdama paskatinti jaunąją gerbėją toliau dainuoti, Monika nusprendė pakviesti Dominyką kartu pasirodyti scenoje.

„Dominyka mane labai nustebino, kai vieno koncerto vasarą metu, visiškai netikėtai, iš minios uždainavo nerealiai gerai, - prisimena Monika Linkytė. - Galvoju, kad dabar yra puiki proga šį mažą talentą pasikviesti kartu su savimi į sceną.“

Neseniai dainininkė susitiko su jaunąja gerbėja, kuriai asmeniškai pranešė puikią žinią. Rimtai pasirodymui besiruošiančios Monika ir Dominyka jau pradėjo bendras repeticijas. Skelbiama, kad jaunoji Dominyka kartu su Monika Linkyte ir choru vienoje scenoje dainuos sausio 22 d. Kongresų rūmuose Vilniuje vyksiančiame koncerte.

Turo „Savo pasaulį kurti“ koncertai taip pat vyks sausio 21 d. Klaipėdoje ir sausio 24 d. Kaune.

„London Community Gospel Choir“ yra vienas geriausių gospelo muzikos chorų pasaulyje, su kuriuo koncertuoja garsiausios muzikos pasaulio žvaigždės. M.Linkytė kartu su pasaulinę šlovę pelniusiu choru pernai surengė anšlaginį koncertą Trakų pilyje.

Neseniai mūsų šalies atlikėja kartu su šiuo choru dainavo žymiojoje „Albert Royal Hall“ salėje Londone, kur su Monika į sceną tą vakarą lipo ir populiari britų dainininkė Emeli Sande. Monika Linkytė tapo pirmąja populiariosios muzikos atlikėjų iš Lietuvos, pasirodžiusių toje pačioje scenoje, kur savo legendinius koncertus surengė garsiausi pasaulio balsai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder