"Menų valgykloje" - nuoširdus, energingas trio

"Menų valgykloje" - nuoširdus, energingas trio

2013 m. sausio 18 d., penktadienį, 20 val. "Menų valgykloje" (Daržų g. 18, Klaipėda, buv. Vydūno mokykla) gros gerai klaipėdiečiams žinoma "Hit-Kick" grupė.

Tai energingas trio, paperkantis nuoširdumu, muzikalumu ir visada skleidžiama gera nuotaika. Išskirtinė Gypsy jazz/Paris cafe stiliaus muzika, išradingos ir žaismingos populiariausių kūrinių aranžuotės klausytojų nepalieka abejingais, sakoma organizatorių pranešime.

Maža kavinukė miesto centre, trys žmonės su styginiais scenoje, stebėtojai sėdi prie staliukų, vienišiai - prie baro. 3...2...1... Niekas nežino, ko tikėtis arba yra įsitikinę, kad bus taip, kaip jie galvoja.

Staiga minčių srautą pertraukia vikrūs gitaristo pirštai, iš paskos atseka antrosios gitaros bruzdėjimas, tvarką palaiko didysis kontrabosas, kad jo draugė lakštingala galėtų netrukdomai giedoti.

Visiems gerai žinomos dainos šį vakarą apsirengė gipsy/jazz suknelėmis, o gal frakais? Po valandos ar dviejų tūlas renginio liudininkas išeis chaotiškai galvodamas, ką išmanė apie muzikos stiprybę prieš tai.

Kiekvieną jų kankins klausimas, kas yra šie trys muzikos alchemikai? Jei aplankys sėkmės, jie atras Aušrą Vaštakaitę, Martyną Ažuolą ir Marių Butkevičių. Jei ne – tas vakaras slypės po užrašu ant kontraboso – "Hit-Kick".

Įėjimo kaina – 10 L.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder