"Menų valgykla" kviečia į vakarą su Algimantu Ramanausku

"Menų valgykla" kviečia į vakarą su Algimantu Ramanausku

Su jo paveikslais kiekvienas susidūrėme uostamiesčio biuruose, viešbučiuose, kavinėse, ligoninėse, galerijose. Jo tapybos darbai eksponuojami Anglijoje, Danijoje, Amerikoje. Tačiau ar pažįstame patį autorių - Algimantą Ramanauską? Kodėl jis liko ištikimas Klaipėdai? Kodėl vieni jo darbai kupini tragizmo, o kiti – spinduliuoja erdvės ir begalybės pojūčiu, neapčiuopiamu lengvumu ir romantika?

“Menų valgykla” kviečia į betarpišką vakarą su vienu žymiausių uostamiesčio tapytojų, meno kūrėjų Algimantu Ramanausku, kurį jis pats įvardino “Tarp dviejų pasaulių.”

“Jaučiuosi nuolatiniu pakeleiviu kelyje tarp dviejų pasaulių – vaizdo ir garso, vyro ir moters, vaikų ir tėvų, vakarų ir rytų… - sako menininkas. - Tad ir vakaras bus kupinas dailės, poezijos, muzikos, pokalbių. Skambės senos geros, iki skausmo visiems pažįstamos dainuojamosios poezijos dainos, kurias tikimės dainuoti drauge. Tai bus šiltas, draugiškas, neoficialus bendravimas.”

Maloniai kviečiame visus taip palydėti vasarą drauge rugpjūčio 31 d. 20 val., penktadienį, “Menų valgykloje” Daržų g. 18 (buvusi Vydūno mokykla).

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder