Mariachi de Jose Garita - koncertas, kurio negali praleisti

Mariachi de Jose Garita - koncertas, kurio negali praleisti

O kovo 15 - 18 dienomis Mariachi de Jose Garita lankysis Lietuvoje, kuomet koncertuos Vilniuje teatre New York, Kaune laisvalaikio namuose “Nautilus” ir penktadienį kovo 16 d. Palangoje Kultūros Centre “Ramybė”.

Jose Garita Rito nuo ankstyvo amžiaus žengė į mariači pasaulį, ir tapo didžiausios Meksikoje Guadalajara (Jalisco) mariači grupės nariu, iš kur ir, yra tikima, kilo mariači kultūra. Jis buvo dalimi ne vieno orkestro tarp kurių Mariachi “Los Tecoletes”, Mariachi “Pearl of Jalisco”, Mariachi “Jalisco”, bei kiti čia nepaminėti.

Jose Garita taip pat dirbo su garsiausiais Meksikos folkloriniais baletais kaip “Ballet Folklorico of the City of Guadalajara”, “Ballet Folklorico of the University of Guadalajara” ir “BalletFolklorico de Amalia Hernandez de Mexico City”, su kuriuo apkeliavo ne tik Europą, bet ir Aziją, bei Lotynų ir Šiaurės Amerikas.

Jis akomponavo ir tarptautiniams atlikėjams tarp kurių yra Vicente ir Alejandro Fernandez, Antonio ir Pepe Aguilar, Joan Sebastian, Lucero, Veronica Castro, Rosenda Bernal, Pedro Infante Jr., Lorenzo Monteclaro, Marco Antonio Muñiz ir daug kitų talentų.

Jis šiuometu vadovauja grupei Mariachi de Jose Garita, dalindamasis savo muzika bei Meksikos folkloru visame pasaulyje.

Mariachi de Jose Garita grupę sudaro 4 nariai: smuikininkas, meksikietiškos gitaros meistras, trimitininkas ir gitarono meistras:

Jose GaritaRito (Smuikas, pirmas balsas)           
Augusto Roberto Vega Martinez (Vihuela, antras balsas),
Jorge Gregorio Cordero Rojas
(Trimitas, balsas),
Andre TouzetVicterMundo
(Guitarrón, balsas).

 

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder