„Mango“ koncerte – įspūdingos projekcijos ir erotikos elementai

„Mango“ koncerte – įspūdingos projekcijos ir erotikos elementai

Mistika ir paslaptimi dvelkiančioje scenoje pirmieji pasirodė šokėjai. Tarp gyvųjų statulų pasirodžiusios atlikėjos koncertą pradėjo daina „Svetimi“. 1998 metais susibūrusios grupės „Mango“ kolektyvas kito, tad vienoje scenoje šįkart susirinko visos merginų grupės kartos. Tiesa, Rima Petrauskytė-Paulauskienė, Lina Šerpytė, Viktorija Perminaitė-Emanuel, Gabija Sruogiūtė bei Justina Dovydėnė pasirodė ne visos kartu – pirmosios scenoje pasirodė grupės pradininkės.

„Kaip aš viso šito pasiilgau“, – prisipažino Rima Petrauskytė-Paulauskienė koncerto metu ir padrąsino dainuoti kartu ir aktyviai įsitraukti į teatralizuotą jų šokio ir muzikos spektaklį.

Grupės gerbėjų raginti nereikėjo – kone visas dainas arčiausia scenos stovėję žmonės išties mokėjo mintinai ir su šypsenomis dainavo kartu. Netrukus atlikėjos, dainuodamos apie vasaros lietų, taip įtraukė žmones, kad Gabija juos išjudino ir kartu pašokinėti.

Kaistant atmosferai „Mango“ koncerte šokėjai dar labiau pakurstė aistras – viename pasirodyme netrūko ir šokio su erotikos elementais. Tačiau po tokio įkarščio merginos gerbėjams leido kiek atsikvėpti ir sudainavo romantišką bei itin jautrią dainą „Sudie“.

„Su šia daina mes atsisveikinome savo paskutiniame koncerte ir verkėme“, – pasidalijo emocijomis viena atlikėjų ir visa arena virto žvaigždėtu dangumi.

Merginos prisipažino, kad koncertas taip greitai nesibaigs, o jas scenoje pakeitė kita klaipėdiečių grupė „Picaso“, kurie savo veiklos 20-metį minės ateinančiais metais.

Po kelių dainų grįžusios į sceną merginos vėl dainavo publikai gerai žinomas dainas, kurias lydėjo įspūdingas šou.

Koncerto pabaigoje grupės vokalistės padėkojo visai kūribinei komandai: šokėjams, koncerto spektaklio choreografiją pastačiusiam choreografui Aurelijui Liškauskui, režisierei Rūtai Bunikytei, kostiumų kūrėjai bei broliams Gintarui ir Mindaugui Bendžiams, kurie prieš 20 metų, nuo pirmų grupės žingsnių, tikėjo merginų sėkme ir ateitimi.

Kelios dienos prieš koncertą merginos domėjosi, iš kokių šalių suplūs gerbėjai ir pasidalijo pastebėjimais, kad bilietai keliavo į Angliją, Belgiją, Daniją, net Braziliją, JAV bei Meksiką. Iš šių šalių internetu buvo įsygyti bilietai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder