Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus "Arena show" Klaipėdoje - jau šeštadienį

Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus "Arena show" Klaipėdoje - jau šeštadienį

Praėjusį šeštadienį galingai nuaidėjus pirmajam Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus „Arena show“ koncertui Kaune, projektas atvyksta į Klaipėdą.

Linas Adomaitis ir Gytis Paškevičius drauge su Kauno miesto simfoniniu orkestru, dirigentu maestro Ričardu Šumila, Klaipėdai padovanos vieną įspūdingiausių koncertų Lietuvoje, kurį jau teigiamai įvertino ir muzikos kritikai, ir pilnutėlė Kauno „Žalgirio“ arena. Neliko abejingų su Linu ir Gyčiu pasirodžiusiam KTU akademiniam chorui „Jaunystė“ ir Šiaulių berniukų ir jaunuolių chorui „Dagilėlis“. Daugelį žiūrovų nustebino aukščiausio lygio vakaro svečiai: džiazo legenda Vytautas Grubliauskas, saksofono virtuozas Petras Vyšniauskas, vienas geriausių Lietuvoje pianistas Dainius Pulauskas, baleto primarijus Nerijus Juška, nuostabus akordeonų kvintetas, retas Lietuvoje dūdmaišių trio. O ką kalbėti apie pritariančiųjų vokalistų grupės „Cappella‘A“, kartu su atlikėja Akmėja, žavesį ir profesionalumą.

„Baletas - tai toks šokis, kuris gali būti atliekamas tik skambant aukščiausio lygio muzikai. Esu sulaukęs nemažai pasiūlymų iš įvairių pop muzikos atlikėjų, tačiau anaiptol ne visur mano šokį galima pritaikyti. Esu laimingas galėdamas dalyvauti „Arena Show“ projekte su tokia gausa profesionalių atlikėjų bei Linu ir Gyčiu priešakyje " – sakė koncerto metu vieną savo šokio kompoziciją atlikęs baleto primarijus Nerijus Juška.

Po šeštadienį Kaune vykusio „Arena Show“ „Cappella‘A“ siela Kristina Jatautaitė sakė: „Man buvo garbė Kauno "Žalgirio" arenos scenoje pasirodyti kartu su nuostabiais atlikėjais Linu Adomaičiu ir Gyčiu Paškevičiumi. Ateinantį šeštadienį mes visi kartu koncertuosime Klaipėdoje, "Švyturio" arenoje. Galiu užtikrinti - koncertas bus tikrai puikus, tad, mieli klaipėdiečiai, nepraleiskite progos savo akimis pamatyti šį grandiozinį šou“.

Kadangi vietų skaičius „Švyturio“ arenoje mažesnis, nei žmonių, norinčių apsilankyti „Arena show“ koncerte, klaipėdiečių prašymu buvo atidaryti papildomi riboto matomumo sektoriai, kuriuose žiūrovai gali įsigyti bilietus už mažesnę kainą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder