„Lietuvos talentai. Supervaikai“ teisėjai įsiamžino fotosesijoje: „Talentas vertinamas ne protu, jis paliečia širdį arba ne“

„Lietuvos talentai. Supervaikai“ teisėjai įsiamžino fotosesijoje: „Talentas vertinamas ne protu, jis paliečia širdį arba ne“

Šį sekmadienį – didžiojo projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ premjera. TV3 televizijos žiūrovai išvys vaikų ir paauglių iki 14 metų pasirodymus. Projekto scenoje – patys įvairiausi talentai, neabejotinai pakerės TV žiūrovus. Šiais metais projektas visą dėmesį skiria superkartai – vaikams, kurie stebina savo talentu, išmone, gabumais ir charizma. Nebereikia laukti, kol vaikai užaugs – dabar yra jų laikas.

Prieš pat šou premjera, „Lietuvos talentai. Supervaikai“ teisėjai įsiamžino fotosesijoje. Supervaikus vertins projekto senbuvis Marijus Mikutavičius, TV laidų vedėjas, komikas Justinas Jankevičius. Projekto naujokė – ne vieną kartą talentingų vaikų išugdžiusi „Tele Bim-Bam“ vadovė Neringa Čereškevičienė.

Kurį laiką televizijoje nematyta moteris pasakojo, kad su kitais teisėjais jai dirbti sekėsi puikiai. Su M. Mikutavičiumi ji seniai pažįstama, o pažintį su J. Jankevičiumi vadina malonia.

„Buvo labai įdomu pabūti tokiame formate. Stebuklai kiekvieną dieną negimsta, pirmiausia jų reikia paieškoti. Teko su Justinu ir Marijonu rimtai pasiginčyti, padirbėti. Žinau, kad turiu patirties, galiu pagelbėti. Mano visas gyvenimas su vaikais“, – apie savo kaip teisėjos darbą kalba N. Čereškevičienė.

Atrankų metu scenoje pasirodė patys įvairiausi talentai: magai, dainininkai, šokėjai, muzikantai, akrobatai... N. Čereškevičienė prasitarė, kad jau pirmosios laidos žiūrovai išvys, kam ji skyrė savo „Auksinį mygtuką“. Būtent jis garantuoja, kad dalyvis iš karto patenka į tiesioginius šou finalus.

„Talentas vertinamas ne protu, jis paliečia tavo širdį arba ne... Suprantu, kad tai yra komanda, o ne vienas žmogus. Buvo pastabų vadovams – matosi, kad vaikas gali, bet yra ne iki galo atskleistas. Džiaugiuosi vaikais ir atsiprašau tų, kurių lūkesčių nepateisinome. Bet pyktis yra labai geras dalykas, jei jis nukreipiamas gera linkme“, – sakė N. Čereškevičienė.

Scenos profesionalė įsitikinusi, kad svarbiausia – ramybė, todėl vaikas į sceną turi eiti ramus, o ne susijaudinęs. „Su vienu reikia pabūti ir palaikyti už rankos. Kitam likus pusvalandžiui iki pasirodymo reikia duoti išsidūkti. Kitam reikia leisti daryti tai, ką jis nori. Dar kitam – leisti valgyti, gerti. Reikia pažinti vaiką, visi yra skirtingi“, – pataria projekto teisėja.

Taip pat laidos žiūrovai išvys, kaip gyvena buvę projekto dalyviai. Daugiau nei dešimt metų skaičiuojantis projektas „Lietuvos talentai“ matė tūkstančius talentingų, gabių itin charizmatiškų vaikų. Kaip susiklostė jų gyvenimas po šou? Laidos metu bus tai parodyta!

„Lietuvos talentai. Supervaikai“ premjera jau šį sekmadienį, 19.30 val. Per TV3!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder