Lapkričio mėnesį Vilniaus ir Klaipėdos arenas drebins grupė “Mumiy Troll” kartu su grupe “The Ghosts”

Lapkričio mėnesį Vilniaus ir Klaipėdos arenas drebins grupė “Mumiy Troll” kartu su grupe “The Ghosts”

Jau visai netrukus Lietuvos gyventojai gaus legendinės roko grupės „Mumiy Troll“ parengtą roko dozę: lapkričio 13 d. Vilniaus Pramogų arenoje bei lapkričio 14 d. Klaipėdos Švyturio arenoje bus pristatytas naujas „Mumiy Troll“ albumas „Piratinės kopijos“.

MUMIY TROLL legendinė roko grupė, savo veiklą pradėjusi dar 1983 metais, nepamirštamais pasirodymais savo gerbėjus džiugina jau daugiau nei du dešimtmečius. Grupę sudaro trys nariai: grupės lyderis ir vokalistas (klavišiniai, gitara) Ilja Lagutenko, bosinė gitara – Jevgenijus Zvidionijus, būgnų poziciją užima Olegas Punginis. Grupė gali pasigirti ilgu kompaktinių plokštelių sąrašu, kurį šiemet papildys 17-asis grupės albumas pavadinimu „Piratinės kopijos“.

Grupė Mumiy Troll gerai žinoma ne tik gimtojoje Rusijoje, bet ir už jos ribų – Kinijoje, Latvijoje. Ne išimtis yra ir Lietuva, daugelis išgirdęs pirmuosius hitais tapusių MUMIY TROLL dainų „Delfiny“, „Eto Po Liubvi“ ar „Malish“ akordus, besiklausydami, be didesnių pastangų, galėtų dainuoti kartu. Juo labiau, kad tai ne pirmieji grupės koncertai Lietuvoje, paskutinį kartą jie lankėsi pajūryje vykusiame muzikos festivalyje „Karklė Music Beach“, o prieš tai, Lietuvoje buvo surengę ne vieną koncertą į kurį susirinkdavo tūkstantinės minios gerbėjų.

Kartu su grupe “Mumiy Troll” atvyksta grupė “The Ghosts”. “Taip skambėtų muzika, jei seras Polas Makartnis būtų atradęs 21-ąjį amžių”, “…atgyja tiltai tarp Hurts, Klaxons ir Roxy Music”, “Jie sugeba sukurti skaniai makabriškus tekstus įtikinamai derančius prie svajingų sintezatoriaus garsų…” – apie britų grupę The Ghosts atsiliepia muzikos kritikai. Grupės istorija - peržengusi nemažai duobių ir spalvinga, tai jaučiama ir kūryboje. V-ROX muzikos festivalyje šiemet suspindėjusi grupė neliko nepastebėta festivalio organizatorių – su šia grupe vienoje scenoje dažnai pasirodo Mumiy Troll.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder