Laivų paradą vainikuos fejerverkai

Laivų paradą vainikuos fejerverkai

Išskirtinėmis iniciatyvomis gausų - septintąjį „Laivų paradą“ vainikuos vieni įspūdingiausių fejerverkų Klaipėdoje. Tokią dovaną miestui įteiks Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacija.

Jau šį šeštadienį, gegužės 14 d., į Klaipėdą pakvies „Laivų parado“ ir Europos jūros dienos renginiai. Nuo ankstaus ryto vyksiančius jūriškus ir pramoginius renginius vainikuos ypatinga Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacijos (LJKKA) dovana – galingas, Kuršių marias nušviesiantis, fejerverkas.

Renginio organizatorių teigimu, fejerverkas bus įspūdingas ir netradicinis. Su muzikine programa suderintas šviesos šou padangėje griaudės apie 5 minutes.

„Akivaizdu, kad šis „Laivų paradas“ išskirtis savo iniciatyvomis ir originaliais renginiais,  todėl ir šventinis fejerverkas bus kitoks nei įprastai. Fejerverką šaudysime nuo jūrinės baržos, todėl jis bus puikiai matomas tiek likusiems Klaipėdos pusėje, tiek persikėlusiems į Smiltynę. Tikiu, kad renginio svečiai liks maloniai nustebę“, - sako VšĮ „Klaipėdos šventės“ Romandas Žiubrys. 

LJKKA fejerverką dovanoja jau penktąjį kartą. Šiais metais fejerverko vertė rekordinė – net 5000 eurų.

Įspūdingas „Laivų parado“ fejerverkas dangų nušvies 22.30 val.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder