Laiminguose Ingos Valinskienės koncertuose gerbėjų laukia svečių lietus

Laiminguose Ingos Valinskienės koncertuose gerbėjų laukia svečių lietus

Jau lapkričio 30-ąją grandioziniu koncertu Klaipėdoje  prasidėsiantis INGOS VALINSKIENĖS turas „AŠ LAIMINGA“ per  didžiąsias šalies arenas bus tikra šventė klausytojų ausims ir  širdims. Inga savo publikai paruošė daugiau nei dviejų valandų  programą, kurioje skambės naujausi jos kūriniai, geriausios visų  laikų dainos ir duetai su garsiais scenos kolegomis.

 Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose Inga pasitiks ir drauge  dainuos su vis kitais svečiais – jaunaisiais operos dainininkais  „EL FUEGO“, ilgamečiu scenos partneriu EDMUNDU KUČINSKU, tenoru  PAULIUM BAGDANAVIČIUM, ugningomis dainomis užburs su IŠTVANU KVIK IR  „SARE ROMA“, scenoje pasirodys legendinė grupė „RONDO“,  publiką šildys garsių dainuojančių šokėjų trijulė  „DŽENTELMENAI“. Ypatinga draugystė I. VALINSKIENĘ sieja su dainų  autore ir atlikėja LAURA REMEIKIENE. Koncertų žiūrovai turės ne  vieną progą pasimėgauti jausmus virpinančiais Ingos ir Lauros  pasirodymais. Visuose turo koncertuose I. VALINSKIENĘ lydės,  akompanuos ir drauge dainuos grupė „VAIRAS”.

 „Koncertai artėja, bet jaudintis nėra kada. Labai daug dirbame –  ruošiami scenos kostiumai, įrašomos naujos dainos. Reikia laiko, kad  jos „sugultų“ į tave ir galėtų drąsiai stoti prieš  klausytoją, kuris yra svarbiausias vertintojas. Džiaugiuosi, kad  dauguma naujų dainų yra mano tipo – baladės. Mano publika žino –  aš nesikeičiu, ir naujose savo dainose kalbu ir kalbėsiu apie  meilę“, – sako I. Valinskienė.

 Tiesa, viena naujojo albumo dainų – „Meilės apiplėšimas“ Ingos  publikai bus visiškai netikėta – aksominio balso atlikėja  uždainuos kantri stiliumi, o šiame pasirodyme drauge su ja šoks net  200 LINDYHOPO ŠOKĖJŲ.

 INGOS VALINSKIENĖS KONCERTAI „AŠ LAIMINGA VYKS:

 Lapkričio 30 d.  „ŠVYTURIO“ ARENOJE, KLAIPĖDOJE

 Gruodžio 7 d. ŽALGIRIO ARENOJE, KAUNE

 Gruodžio 21 d. ŠIAULIŲ ARENOJE

 Gruodžio 26 d. „COMPENSA“ KONCERTŲ SALĖJE, VILNIUJE

 Bilietus platina: BILIETAI.LT

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder