Kviečia „Vaikų turgelis 2018“ ir „5 Jūrmylės“

Kviečia „Vaikų turgelis 2018“ ir „5 Jūrmylės“

“Veiklių mamų klubas" ir Klaipėdos demokratinė moterų kolegija jau penktuosius metus iš eilės kviečia paminėti vaikų gynimo dieną bendrame renginyje „Vaikų turgelis 2018“ ir „5 Jūrmylės“.

Gegužės 27 dieną, sekmadienį, Klaipėdoje, Danės skvere, nuo 11 iki 14 val. lauksime visų vaikų, norinčių skaičiuoti ne tik savo pinigus, bet ir jūrmyles!

VšĮ Veiklių mamų klubo ir Klaipėdos demokratinės moterų kolegijos iniciatyva džiugina visas šeimas puikiu renginiu, kuriame skatinamas vaikų verslumas, vilioja įvairūs pasirodymai, kartu visi piešia, dainuoja, dalyvauja rungtyse ir išreiškia save.

Nuo 11 val. prasidėsiantis „Vaikų turgelis 2018“ šiemet skatins jaunuosius verslininkus parduoti arba mainyti, pirkti arba dovanoti savo mylėtus žaislus, knygas, instrumentus. Kiekvienas gali atvykti ir  labai palankiomis kainomis iš mažųjų prekiautojų įsigyti puikių daiktų.

Nuo 11:30 val. pradėsime skaičiuoti Jūrmyles. Kiekviena Jūrmylė -  tarsi pasiekimų žurnalas, kuriame kiekviena šeima galės rungtyniauti įvairiose veiklose, dalyvauti edukaciniuose užsiėmimuose ir loterijose, dainuoti, šokti ir būti už tai įvertinti.

Ateikite, bendraukite, pramogaukite! Pirkdami prisidėsite prie vaikų verslumo ugdymo, finansinio supratimo ir skatinsite pasitikėjimą savimi.

Veiklios mamos ragina: „Nepraleiskite progos atvesti vaikus į šią nuostabią šventę. Jeigu negalite prekiauti - ateikite pramogauti ir bendrauti, nes bus išties smagu!“

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder