Kostas Smoriginas dainuos Klaipėdos publikai

Kostas Smoriginas dainuos Klaipėdos publikai

Kovo 5 d. 19 val. geros muzikos ekspertai “Bardai LT” kviečia į susitikimą su vienu populiariausiu Lietuvos bardu, pagrįstai vadinamu bardu-klasiku – Kostu Smoriginu. Klaipėdos kūrybiniame inkubatoriuje „Kultūros fabrikas“ menininkas, pastaruoju metu itin retai koncertuojantis vienas, dovanos klausytojams naujausias dainas iš 2013 m. išleistos kompaktinės plokštelės “Albumas” ir senus, puikiai žinomus kūrinius.

Kostas Smoriginas - vienas garsiausių Lietuvos teatro, kino aktorių bei režisierių, vienas iš dainuojamosios poezijos žanro pradininkų. Tai talentingas menininkas, pelnęs pripažinimą visose savo kūrybinės veiklos srityse, savo gerbėjus žavintis įspūdingais vaidmenimis teatre (naujausias jo vaidmuo – ponas Tvardovskis - milžiniško populiarumo susilaukusiame miuzikle „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“), sėkminga režisūra ir neatsiejama Lietuvos kultūros dalimi tapusiomis dainomis. Dar studijų laikais atlikėjas pradėjo kurti dainas pagal garsių Lietuvos poetų žodžius, o vėliau su kolegomis aktoriais Sauliumi Bareikiu ir Olegu Ditkovskiu subūrė „Aktorių trio“, kiek vėliau pradėjo muzikuoti projekte “Meilės trikampis” kartu su Olegu Ditkovskiu ir Neda. Nuolat užsiėmusio menininko koncertas – visada laukiama dovana jo gerbėjams. Juk tai pasiilgtos ir mylimos dainos, atliekamos ekspresyviai ir tuo ypatingu, giliu prikimusiu balsu…

Pasitikime pavasarį ir praturtinkime kasdienybę muzikos garsais, prasmingais tekstais ir tiesiog žmogišku būvimu kartu, juk “mes dar galim būti viens kitam geri”.

Bilietų kaina: 8 EUR; 10 EUR; 12 EUR

Bilietus platina www.bilietai.lt ir 1 val. iki koncerto pradžios vietoje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder