Klaipėdos elinge – rekordinis šou su ryškiausiais šalies atlikėjais

Klaipėdos elinge – rekordinis šou su ryškiausiais šalies atlikėjais

Praėjusį šeštadienį Klaipėdos istorinėje vietoje – elinge, įvyko ilgai klaipėdiečių ir miesto svečių lauktas mini festivalis. Gausybe garsiausių scenos vardų viliojęs šou, atrodo, kad nepaliko abejingų. Išskirtinėje vietoje savo pasirodymus surengę Jurijus Veklenko, Donatas Montvydas, 8 Kambarys ir Jovani subūrė rekordiškai didžiausią skaičių klausytojų.

Kultūros paveldo saugomoje vietoje rengiamuose koncertuose pasirodė jau ne vienas žinomas atlikėjas, tačiau iki šiol tokio žinomiausių vardų desanto nei Klaipėda nei ši erdvė neturėjo progos išvysti. Tai įrodė ir rekordinis klausytojų skaičius, kurių susirinko pilnutėlė istorinė erdvė.

Vakarą pradėjęs didžėjus Jonas Nainys – Jovani jau nuo pat pradžių buvo puikus įrodymas, kad minia šį vakarą pasiruošusi pašėlti.

Pirmajam vokolistui scenoje teko garbė tapti šių metų Lietuvos atstovui „Eurovizijos“ dainų konkurse Jurijui Veklenko, kuriam Klaipėda yra ir gimtasis miestas. Gausybe ovacijų pasitiktas dainininkas buvo puikus įrodymas, kaip suvirpinti kiekvieno širdį ir priversti minią kartoti dainų žodžius. Neabejotinai garsiausiai iš minios nuskambėjo kūrinys „Run With The Lions“, kurį, tikriausiai, išgirdo visa Klaipėda.

Ne ką mažiau elinge buvo laukiama ir repo grupė „8 Kambarys“, kurių dainos žodžius, atrodo, žinojo kiekvienas susirinkęs. Žinoma, grupės pasirodymo kulminacija tapo staigmena, apie kurią organizatoriai nebuvo pranešę. Prasidėjus hito „Ežero dugne“ pirmiesiems akordams pasirodė ir atlikėjas Vidas Bareikis.

Įaudrintą publiką populiari repo grupė „perdavė“ į vieno garsiausių šalies dainininko Donato Montvydo rankas, kuris nustebino išskirtiniu šou. Daugybę savo hitų ir naujai aranžuotų kūtinių atlikęs dainininkės pademonstravo mažai kam matytą savo pusę, kuri, akivaizdu, abejingų nepaliko.

Vakarą užbaigti buvo patikėta Jovaniui, iš kurio pulto nuskambėjo garsiausi atlikėjo hitai.

Rugpjūčio 24 dieną Klaipėdos elinge taip pat įvyks dar vienas šou, kuriame pasirodys Jazzu, Jurga bei Leon Somov.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder