Klaipėdos centre atsidarė "Friedricho bistro"

Klaipėdos centre atsidarė "Friedricho bistro"

Šiandien uostamiesčio centre duris atvėrė "Friedricho bistro" užkandinė. Buvusio "Hero Inn" patalpas nusipirkęs "Friedricho pasažo" savininkas Aidas Kaveckis tikina, kad tuo plėtra nesibaigs - planuose dar pora naujų viešo maitinimo įstaigų.

"Šiek tiek pakeitėme interjerą, kad būtų jaukesnis. Stengėmės, kad būtų "skanių" spalvų, kad interjeras nebūtų šaltas ir klientams čia būtų malonu leisti laiką. Šitoje užkandinėje jausis mūsų lankytojams jau įprasta "Friedrico pasažo" tvarka ir kokybė. Jausis griežta šeimininko ranka. Aš esu įsitikinęs, kad tokio bistro baro Klaipėdai seniai reikėjo", - sakė A. Kaveckis.

Pasak jo, "Friedricho bistro" bus patogus tiems, kurie taupydami laiką norės greitai pavalgyti.

"Aplink yra daug biurų, tad žmonių, ieškančių kur greitai pavalgyti, netrūksta. Mūsų bistro meniu bus ganėtinai siauras. Bet bus nemažai gėrimų, kokteilių, desertų. Orientuojamasi į tai, kad klientui užsakymo reikėtų laukti ne ilgiau 10 minučių", - sakė A. Kaveckis ir kvietė visus klaipėdiečius ne tik išbandyti naują maitinimo įstaigą, bet ir aktyviai išsakyti savo pastabas ir pageidavimus.

Beje, atidarymo dieną naująjį bistro savo gimtadienio šventei nusprendė išbandyti ir Seimo narys Vytautas Grubliauskas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder