Klaipėdoje „Neptūno“ sezono atidarymo šventė

Klaipėdoje „Neptūno“ sezono atidarymo šventė

Rugpjūčio 25-ąją dieną, šeštadienį, Klaipėdos Skulptūrų parke vyks artėjančio sezono atidarymo šventė, kurios metu sirgaliai turės išskirtinę galimybę susipažinti bei pabendrauti su naująja „Neptūno“ ekipa.

„Norime, kad klubas būtų stipri bendruomenės dalis bei vienytų Klaipėdos miestą. Siekiame, kad klubo ryšys su sirgaliais būtų kuo tvirtesnis ir nuoširdesnis“, – sakė „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas.

Šventėje dalyvaus ir antroji Klaipėdos komanda „Neptūnas-Akvaservis“. Praėjusių metų NKL čempionai vis glaudžiau bendradarbiauja su pirmąja miesto ekipa, tikimasi, kad ši komanda taps puikia tarpine stotele Vakarų Lietuvos regiono talentams siekiantiems prasibrauti į „Neptūno“ komandą.

Sirgaliai turės galimybę susipažinti su „Neptūno-Akvaservio“ ekipos žaidėjais bei treneriais, išgirsti klubo viziją bei tikslus artėjančiam sezonui.

„Labai sunkiai dirbame norėdami pastatyti efektyvią ir gerai funkcionuojančia krepšinio piramidę Vakarų regione, todėl norime parodyti ir visuomenei šio darbo vaisus“, – teigė komandos vadovas Dainius Vaitelis.

Renginyje dalyvaus ir komandos šokėjos, kurios sirgaliams ruošia staigmeną. Šventėje mažųjų klubo aistruolių laukia estafetės, žaidimai ir prizai.

Norint miestiečiams padaryti kuo didesnę šventę klubas suvienijo jėgas su jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“ ir sezono atidarymo šventė bus ir dalis jaunimo savaitgalio šventės.

Ši organizacija su Klaipėdos miesto savivaldybe pristato jaunimo savaitgalį, kuris startuos rugpjūčio 24 dieną konferencija „NVO regione“.

Rugpjūčio 25 dieną visų laukia Savanorystės piknikas, kuriame bus pristatytos jaunimo organizacijų veiklos bei diskusijų erdvė kartu su krepšinio klubo „Neptūnas“ sezono atidarymu. Rugpjūčio 26 dieną jėgas galėsite išbandyti tinklinio varžybose bei žaisdami naktinį diskogolfą.

Po „Neptūno“ komandos atidarymo, rugpjūčio 25 dieną, kviečiame sirgalius pasivaržyti ir komentatoriaus Vaido Čeponio organizuojamame protmūšyje „Čeponis klausia“, kuris 19.00 val. vyks „Žvejų bare“ (Kepėjų g. 10/Jono g. 9). Su aistruoliais varžysis ir „Neptūno“ krepšininkai, treneriai bei garsūs Klaipėdos krašto krepšinio žmonės, o nugalėtojų laukia vertingi prizai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder