Klaipėdoje atlikėja Bjelle pristatys pirmąjį Lietuvoje albumą komiksų formatu


Klaipėdoje atlikėja Bjelle pristatys pirmąjį Lietuvoje albumą komiksų formatu


Šis pavasaris atlikėjai Ramintai Naujanytei – Bjellei išties ypatingas. Apkeliavusi Azijos šalis, Japonijoje bei Pietų Korėjoje surengusi koncertinį turą, atlikėja į Lietuvą sugrįžo su nauja energija ir jau šį penktadienį kviečia klaipėdiečius į pirmojo solinio albumo „PLANet B“ pristatymo koncertą klube „Raketa“.

„Pirmasis solinis albumas man yra didelis žingsnis į priekį ir begalinis pasitikėjimas savo kuriamu skambesiu. Šiame albume labai daug atvirumo- radau balansą savyje, todėl dabar pristatau muziką, taip, kaip ją girdžiu ir suprantu” – emocijomis dalinasi atlikėja.

Bjelle – Vienas: https://youtu.be/sV7CXiPvr7o

Pirmąjį mini albumą  „Kas Tu Toks” prieš kelis metus su grupe išleidusi USB rakte, Raminta Naujanytė- Bjelle dar kartą stebina netikėtais sprendimai – šį kartą albumas telpa komiksų knygelėje. „Mėgstu išsiskirti iš minios. Komiksai mane visada žavėjo, nors negalėčiau saves vadinti jų eksperte. Idėjos albumą pateikti komiksų formatu sulaukiau kaip pasiūlymo ir nedvejodama priimiau šį sprendimą”. Albumą „PLANet B“ galima skaityti ir klausyti vienu metu – komikso puslapiuose yra QR kodai, išmaniųjų telefonų pagalba leidžiantys skambėti muzikai, būtent tose vietose, kur dainos jungia pasakojimą.

Didžioji naujojo albumo dainų dalis gimė Islandijoje, kur atlikėja studijavo elektroninės kompozicijos studijas Islandijos menų universitete. „Pirmą kartą turėjau galimybę ilgesniam laikui atitolti nuo sau įprastos aplinkos, iškeliauti iš komforto zonos, todėl santykis su savimi tapo kitoks” – pasakoja atlikėja. Ir nors komiksų istorija pasakoja apie personažą ateivį aRą, atsidūrusį kitoje planetoje, tuo pačiu ši istorija – tai netiesioginis pasakojimas apie atlikėjos išgyvenimus ir fantazijas. „Gyvenimo įvykiai įkvėpė sukurti tokios formos dienoraštį, kuris tarsi ne apie mane, bet dalis manęs”.

Bjelle – Gods Are My Friends: https://youtu.be/_LNOm9dfgyM

Naujojo albumo pristatymo koncertas vyks gegužės 10 d. Klaipėdoje, klube „Raketa“. Bilietus platina Paysera Tickets.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder