Klaipėdoje - Ovidijaus Vyšniausko dainų ir romansų vakaras

Klaipėdoje - Ovidijaus Vyšniausko dainų ir romansų vakaras

Lietuviškuoju Joe Cockeriu neretai vadinamas Ovidijus Vyšniauskas gruodžio 11 d. savo gerbėjus nudžiugins gerai žinomų dainų ir svajingų romansų vakaru — pajuskite šventinę nuotaiką ir prieš didžiąsias metų šventes leiskite vakarus turiningai ir įsimintinai!

Šiuo metu Ovidijus Vyšniauskas aktyviai koncertuoja vienas arba su grupe Lietuvoje ir užsienyje, dalyvauja įvairiuose televizijos projektuose, miuzikluose ir kituose muzikiniuose scenos pastatymuose. Atlikėjas išleido apie dešimt solinių albumų. Jis yra ne tik vokalistas: jo rankoms paklūsta gitara, klavišiniai, netgi mušamieji instrumentai, bet ir kompozitorius, liaudies dainų aranžuotojas — jo sukurtas dainas dainuoja tokie atlikėjai kaip Inga Valinskienė, Linas Adomaitis, Irena Starošaitė, Sasha Song ir kiti.

Atlikėjas yra dainavęs estradinės muzikos grupėse „Combo", „Labirintas", „Vilnius", „Vilniaus aidai". Tarptautiniame šlagerių festivalyje „Palanga 2011" tapo šlagerių karaliumi.

Ilgamečiai O. Vyšniausko kūrybos gerbėjai žino, ko tikėtis jo koncertuose: prasmingi dainų tekstai, romantiška nuotaika, kokybiška muzika ir nepakartojamas balsas.

Koncertas vyks: gruodžio 11 d. (sekmadienį), 17 val., Klaipėdos koncertų salėje (Šaulių g. 36).

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder