Klaipėdoje - įspūdingas „Lilo ir Innomine“ šou

Klaipėdoje - įspūdingas „Lilo ir Innomine“ šou

Uostamiesčio „Švyturio“ arenoje penktadienio vakarą grupė „Lilas ir Innomine“ surengė paskutinį turo po Lietuvą koncertą „Leisk man šlykštėtis“, kurio metu pristatė naują, jau ketvirtą, albumą. Į renginį suplūdo apie pusketvirto tūkstančio klaipėdiečių, kurių didžioji dalis – jaunimas.

Koncertas žavėjo ne tik muzikine programa, bet ir puikia renginio režisūra bei vaizdo ir šviesų projekcijomis. Pirmosios dainos metu ant dviejų scenoje stovėjusių gigantiškų kubų išryškėjo muzikantų bei Lilui pritariančių vokalistų figūros. Kubai vėliau „prisipildė“ vandens, tapo akvariumai, kol sušalo ir virto ledo gabalais. Galiausiai projekcijomis buvo sukurtas įspūdis, kaip „ledas“ tarsi suskilo į daug mažų gabaliukų ir kubai pradėjo kilti į arenos viršų, atidengdami gyvus muzikantus. Tai tik maža dalis originalių vizualinių sprendimų, kurie viso koncerto metu stebino susirinkusiuosius.

Taip pat maloniai nustebino ypač šiltas Lilo bendravimas su publika. Visų pirma, atliepdamas į koncerto temą, jis palinkėjo visiems šlykštaus vakaro ir tai sukėlė ovacijų bangą. Sykiu jis nuoširdžiai dėkojo už kiekvieną audringą žiūrovų reakciją, dėkojo ir už tai, kad penktadienio vakarą žmonės nepagailėjo savo brangaus laikos ir susirinko į grupės surengtą vakarėlį. Taip pat padovanojo keletą albumų ir juokavo, jog „tokia minia norinčiųjų galėtų atsirasti ir ten, kur pardavinėjame albumus“. Atliepdamas į dainos žodžius, vadino publiką „afigiena“, tačiau negailėjo šiltų žodžių ir grupės nariams, kuriuos pristatė net porą kartų. Taip pat su malonumu pakartojo publikos paprašytus kūrinius.

Pakalbinti koncerte dalyvavę jaunuoliai džiaugėsi itin aukšta renginio kokybe. „Koncertas labai stiprus. Galbūt garso specialistai galėjo ir geriau padirbėti, bet vizualiai renginys labai gražus“, - teigė Valdas.

„Pasirodymas unikalus specialiaisiais efektais. Dar nesu to mačiusi“, - dalinosi įspūdžiais Emilija.

„Įspūdžiai labai geri. Esame grupės gerbėjos ir naujos dainos mums labai patinka. Akivaizdu, jog Lilas pasistengė. Super! Galėtų tokių kokybiškų renginių Klaipėdoje vykti dažniau“, – viena kitą papildė Akvilė ir Emilija.

„Man labai patinka, kad vizualizacijos taip dera prie dainų ir apskritai viso koncerto esmės. Džiugu, kad koncerte groja „live band“, nes jis prideda renginiui šarmo, gyvumo. Esu buvusi viename iš pirmųjų Lilo koncertų, kuris vyko mažyčiame Šiaulių bare ir jo klausė vos apie dvidešimt žmonių. Nuostabu, kiek daug jis per tą laikotarpį nuėjo tolyn, - prisiminimais dalinosi Lina. – Na, o naujo albumo dainos – kiek lyriškesnės nei įprasta. Atlikėjas pereina prie pop stiliaus. Anksčiau jo kūriniai buvo grubesni, kietesni. Tai buvo tikras repas, o dabar jais, matyt, labiau taikytasi prie didesnio publikos rato. Džiugu, kad jis išlaiko ir savitą stilių, o sykiu ieško naujų „kampų“.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder