Kalėdų dvasia Klaipėdoje

Kalėdų dvasia Klaipėdoje

Kalėdinės nuotaikos jau apgaubė ir LCC tarptautinį universitetą, kuriame trečiadienį (gruodžio 12 d.) skambėjo Kalėdinės giesmės ir šurmuliavo jau tradicine tapusi Kalėdinė mugė, kurioje savo rankdarbius pristatinėjo Klaipėdos mokyklos, užimtumo centrai, įvairūs kolektyvai bei socialines paslaugas teikiančios įstaigos.

LCC tarptautiniam universitetui Kalėdinis laikotarpis yra puiki proga apjungti universiteto bei miesto bendruomenes tuo pačiu prisidedant prie kilnesnio tikslo – surinktų lėšų dėka sukurti Kūčių stalą Klaipėdos nakvynės namų gyventojams.

Šiemet buvo surinkta 483.50Eur.

Šių metų LCC tarptautinio universiteto Kalėdinėje programoje skambėjo ne tik tradiciniai LCC universiteto choro balsai, bet dalyvavo ir įvairūs miesto ansambliai: Klaipėdos E. Balsio menų gimnazijos vaikų choras ir berniukų kvintetas; Vydūno gimnazijos choras; Klaipėdos Karalienės Luizės Jaunimo centro vaikų džiazo studija; Klaipėdos S. Šimkaus konservatorijos džiazo ir populiariosios muzikos ansamblis, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Klaipėdos fakulteto muzikos pedagogikos ansamblis, bei Šeiko šokio teatras.

Norisi padėkoti visiems: ir mugės dalyviams, ir koncerto atlikėjams už ypatingą šventinį vakarą, kuris visus svečiu apgaubė Kalėdine dvasia.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder