Ką sekmadienį veikti Klaipėdoje ir aplink?

Ką sekmadienį veikti Klaipėdoje ir aplink?

KLAIPĖDOJE

Spektaklis kūdikiams

11 val. Klaipėdos lėlių teatras kviečia pačius mažiausius į lėlių spektaklo kūdikiams "Sapnų pasakėlė - vandenynas" antrąją dalį. Tai spektakliai apie mus supančią aplinką - dangų, žemę ir vandenį. Kiekviena serija turi skirtingą, stichiją atskleidžiantį, siužetą, formą ir vizualinį sprendimą. Antroje serijoje "Sapnų pasakėlė - vandenynas" pasineriama į vandenyno gelmes ir susitinkama su vandenyno gyventojais. Spektaklis mokamas. Bilietus platina www.tiketa.lt.

Kūrybinės dirbtuvės

12 val. Klaipėdos universiteto botanikos sode vyks kūrybinės dirbtuvės "Kaip gimsta gėlės". Užsiėmimo metu pamatysite kaip natūralus gėlės grožis bus įkūnytas polimeriniame molyje. Renginio viešnia - menininkė Ksenija.

Meditacinis pasivaikščiojimas

14 val. Studija "Jogos Dvasia" kviečia į meditacinį pasivaikščiojimą prie jūros. Žygiuosite nuo II-osios Melnragės iki Karklės palei jūrą, o atgal grįšite miško takeliais. Išmoksite kvėpavimo technikų ir medituoti judesyje. Pasivaikščiojime jūsų laukia ramybė ir piknikas gamtoje. Nepamirškite pasiimti užkandžių ir arbatos. Pasivaikščiojimo kaina - 5 Eur, vaikams ir senjorams - nemokamai. Pasivaikščiojimo trukmė - apie 2 val.


"Vakarų ekspresas" primena, kad renginių, ekskursijų metu privaloma laikytis saugaus atstumo ir dėvėti nosį bei burną dengiančias apsaugines kaukes.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder