Ką savaitgalį veikti Klaipėdoje ir aplink?

Ką savaitgalį veikti Klaipėdoje ir aplink?

ŠEŠTADIENIS, spalio 17 d.

Žygis po Smiltynę

9.45 val. susitikimas Senojoje perkėloje, keltas išplaukia 10 val. Žygio maršrutas: Naujoji perkėla-Ledų ragas(laivų kapinės)-Alksnynės gynybinis kompleksas-Antro pasaulinio karo memorialas-Baltijos pakrantė ties Alksnyne-Smiltynės paplūdimys-Kopgalis-Pietinis molas-Laivų ekspozicija-Kopgalio kapinaitės-grįžimas į Smiltynės perkėlą. Atstumas - 26 km, trukmė - apie 7 val.

Šokių seminarai

Nuo 12 val. šokių mokykla "Way of move" kviečia į šokių seminarus su Gabriele Raudyte ir Mindaugu Padagu. Pamokų kainos - nuo 7 Eur. 21 val. laukia vakarėlis, kurio kaina - 5 Eur. Seminarai vyks šokių studijoje "Akredus" Minijos g. 2, III korpuse. Registracija tel. +370 61 044 679.

"Didysis sprogimas"

12 val. Klaipėdos lėlių teatras kviečia į lėlių spektaklį "Didysis sprogimas". Tai savotiška spektaklio "Planeta Kiaušinis" priešistorė - žiūrovai bus sugrąžinami į pradžių pradžią, kai, įvykus didžiajam sprogimui, susikūrė Visata. Bilietus platina www.tiketa.lt.

Kūrybinės dirbtuvės "Gėlių portretai"

13 val. "KSIU.studija" kviečia į unikalų renginį - kūrybines dirbtuves "Gėlių portretai". Užsiėmimo metu susipažinsite su technika, kuria naudodamiesi įamžinsite gyvų gėlių grožį! Užsimėmimas vyks "Vėtrunges pasaže" (Taikos pr. 28-207). Dirbtuvių kaina - 35 Eur, trukmė - apie 2-3 val. Registracija tel. +370 68 660 113.

Šturmo orientacinės varžybos

19.30 val. Klaipėdoje organizuojamos šturmo automobilių orientacinės varžybos. Varžybas galėsite pradėti kur tik norite, tai jūsų komandos strategijos klausimas. Ekipažo dalyvių skaičius neribojamas, tačiau organizatoriai rekomenduoja 2-5 žaidėjus. Orientacinių varžybų kaina - nuo 28,49 Eur. Daugiau informacijos apie šturmo varžybas www.sturmas.lt.

PALANGOJE

Parodos "Pajūrio akmens amžius" uždarymas

11 ir 15 val. Palangos burmistro J. Šliūpo muziejuje šeimų lauks įsivaizduojamos akmens amžiaus dekoravimo dirbtuvės, kur galėsite artimiau susipažinti su pačiais seniausiais Lietuvoje vizualinės kūrybos siužetais, ir, jų įkvėpti, galėsite patys susikurti meno kūrinį - piešti, lipdyti ir užsiimti kita kūrybine veikla. Renginys nemokamas įsigijusiems muziejaus lankytojo bilietą. Registracija el. paštu [email protected] arba tel. (8 46) 054 559.

SEKMADIENIS, spalio 18 d.

KLAIPĖDOJE

Aromaterapija sveikatai ir imunitetui

11 val. įpusėjus rudeniui "Ginsvės" sveikatingumo studija (Šilutės pl. 40) organizuoja aromaterapijos popietę. Užsiėmimo metu sužinosite, kaip kurti aplinką, kurioje liga būtų nelaukiama viešnia, pasinersite į aromatus ir išbandysite kvėpavimo techniką, kurios metu atpalaiduosite ne tik savo kūną, mintis, bet ir emocijas. Užsiėmimo trukmė - apie 4 val., kaina - 15 Eur/1 asm., 25 Eur/2asm.

"Pasaka be pavadinimo"

12 val. Žvejų rūmai kviečia į muzikinį spektaklį vaikams "Pasaka be pavadinimo". Tai liūdėti neleisiantis kompozitorės Nijolės Sinkevičiūtės, režisierės Eglės Miškinytės ir libreto autoriaus Virgio Pupšio kūrybinis darbas, muzikinis spektaklis vaikams apie vienybę ir tikrą draugystę. Spektaklyje susipina įvairiausi muzikiniai stiliai, kažkur nugirstų ir niekur negirdėtų pasakų užuominos, personažai, priversiantys nusišypsoti, pyktelti, atjausti, nusijuokti ir galiausia - pamilti. Bilietus platina www.tiketa.lt.

GARGŽDUOSE

Harmonizuojanti garso kelionė

12 val. "Nuogos sielos studija" (Laugalių g. 9) kviečia į harmonizuojančią garso kelionę. Atsipalaiduoti, patirti, pamatyti save tarsi iš šalies, pailsėti fiziškai, psichologiškai ir dvasiškai. Užsiėmimo metu mėgausitės tibetietiškais dainuojančiais dubenėliais, Koshi varpeliais, lietučiu, griaustinio trenksmu, įvairiais barškučiais, mėnulio būgneliu, galinguoju šamanišku būgnu ir kitais instrumentais. Užsiėmimo kaina - 10 Eur. Registracija tel. +370 60 214 438.


"Vakarų ekspresas" primena, kad visų renginių metu privaloma laikytis saugaus atstumo ir dėvėti nosį bei burną dengiančias apsaugines veido kaukes.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder