Jurgos Šeduikytės koncertas Klaipėdoje neapsėjo be staigmenų

Jurgos Šeduikytės koncertas Klaipėdoje neapsėjo be staigmenų

Prieš šeštadienį Klaipėdos dramos teatre įvykusį koncertą publikai pažadėjusi būti visiškai atvira, atlikėja Jurga Šeduikytė šį pažadą ištesėjo su kaupu. Ji ne tik atskleidė savo kūrybinės virtuvės detales, bet ir nenuslėpė pikantiškos istorijos, kuri jai nutiko kelyje iš Vilniaus į Klaipėdą.

Gelbėtojas Jonas

Vykstant į koncertą, ties Kaunu sugedo Jurgos automobilis. Atlikėja jau nerimavo, kad pasirodymas gali nebeįvykti ar smarkiai vėluoti, tačiau tuo metu degalinėje sutiktas nepažįstamas vyras pasiūlė pagalbą.

Kadangi Jurgos automobilio taip ir nepavyko atgaivinti, vyriškiui neliko nieko kita, kaip tik įsisodinti atlikėją į savo mašiną ir nuvežti ją į Klaipėdą.

Laiku atvykusi į Klaipėdos dramos teatrą, vėliau jau nuo scenos Jurga pasakojo, kad gelbėtojas ją ne tik saugiai atvežė į uostamiestį, bet ir buvo puikus pokalbininkas diskusijoje apie žmogaus prigimtį ir baimes.

Klaipėdietis Jonas – toks gelbėtojo vardas – Jurgos komplimentus ir padėką galėjo išgirsti pats, nes buvo pakviestas į koncertą ir sėdėjo tarp žiūrovų. Jurgos prašymu, publika netgi jam plojo už tai, kad jo dėka koncertas įvyko laiku.

Maža to, Jonas netgi pasisiūlė kitą dieną parvežti Jurgą atgal. Esą tiesiog taip sutapo jo planai ir jis bet kuriuo atveju turėjęs važiuoti, tad pagalbos misiją bus įvykdęs iki galo...

Pristatė naujo albumo užuomazgas

Viso koncerto metu Jurga daug bendravo su publika, dalijosi savo pasaulėžiūra ir paslaptimis iš kūrybinės virtuvės.

Pasak atlikėjos, praėjusiais metais išleidus ketvirtąjį studijinį albumą „Giliai vandeny“, liko viena daina, kuri dėl kitokio skambesio į jį netilpo. Tai paskatino ilgai nelaukiant imtis naujų dainų, ir dabar jau gimsta naujo albumo vizija, kuri realybe turėtų virsti pavasarį.

Klaipėdos dramos teatre susirinkusi publika turėjo unikalią progą išgirsti kelias visiškai naujas dainas ir įvertinti, kur link krypsta Jurgos kūryba.

Kita vertus, įdomią patirti žiūrovai turėjo ir klausydami gerai žinomų populiariųjų Jurgos hitų. Dalį jų J. Šeduikytė atliko viena, grodama pianinu, taip atskleisdama pirminį jų skambėjimą ir tarsi nukeldama publiką į tą momentą, kai šios dainos buvo sukurtos.

Tuo metu naujų kūrinių skambesį Klaipėdos dramos scenoje Jurgai padėjo kurti bosistas Dovydas Buidovas, būsimo albumo prodiuseris Artiomas Penkevičius bei prie pulto sėdėjęs garso režisierius Mantas Tamulionis.

Teatre – daugiau koncertų

Šį mėnesį Klaipėdos dramos teatre vyks ir daugiau koncertų, kuriuos, kaip ir praėjusį sezoną, rengia uostamiesčio renginių organizatoriai „Gera nuotaika“.

Lapkričio 16 d. teatro scenoje pasirodys Nedos ir Olego Ditkovskio duetas su programa „Muzikiniai monologai“.

Lapkričio 26-ąją Klaipėdos publikos laukia didelis netikėtumas, nes tądien numatytas šviesaus atminimo maestro Vytauto Kernagio prieš trisdešimt metų įkurto ir jubiliejui naujomis pajėgomis atkurto Dainos teatro pasirodymas.

Tarp „Gera nuotaika“ organizuojamų pasirodymų Klaipėdos dramos teatre – ir teatro „Kitas kampas“ improvizacijų šou „Gero humoro dozė“ lapkričio 18-ąją bei režisieriaus Eimunto Nekrošiaus spektaklis „Rojus“ lapkričio 30 d.

Bilietus į šiuos renginius platina „Tiketa“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder