Įvyko grandiozinė Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus repeticija

Įvyko grandiozinė Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus repeticija

Artėjant vienam galingiausių šių metų renginių Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus muzikinėje virtuvėje darosi tikrai karšta. Ką tik įvyko generalinė “Arena show” repeticija drauge su Kauno miesto simfoniniu orkestru, KTU akademiniu choru “Jaunystė”, ritmo grupe, varinių pučiamųjų sekcija, pritariamaisiais vokalais ir, žinoma, pačiais koncertinio turo lyderiais Linu Adomaičiu ir Gyčiu Paškevičiumi.

Kauno valstybinės filharmonijos scenoje generalinė repeticija užsikūrė pilnu pajėgumu, o emocijos salėje tiesiog spinduliavo. Koncertinio turo dirigentas Ričardas Šumila teigia, kad taip pateikta populiarioji muzika Lietuvoje neturi analogų, ir dirbti drauge su Linu bei Gyčiu – jam didžiulis malonumas.

“Arena show” organizatoriai prisipažįsta, kad didžiulis darbas ne tik organizuoti tokio dydžio koncertus, bet ir rengti jų repeticijas, kuriose dalyvauja kone 200 žmonių. “Jūs net neįsivaizduojate kokie sudėtingi tokių repeticijų uždaviniai techniniais ar logistikos klausimais. Džiugu, kad kol kas viskas eina lyg iš pypkės”, – sako organizatoriaus UAB “Lietuvis” direktorius Marijus Olekas.

“Įgarsinimo atžvilgiu tokio masto projektų Lietuvoje pasitaiko tikrai retai. Džiugu, kad Lino ir Gyčio turas techniniu išpildymu niekuo nenusileidžia užsienio žvaigždėms. Simfoninis orkestras, du chorai, ritmo grupė, milžiniški atstumai scenoje – tai didžiulis iššūkis. Sutelkėme dideles techninio personalo pajėgas, įsigijome brangų garso pultą, kitos inovatyvios įrangos”, – sako “Arena show” techninio aptarnavimo įmonės „Combo“ garso režisierius Albertas Jankauskas.

Likus nepilnoms dviem savaitėms iki pirmojo turo “Arena show” koncerto Žalgirio arenoje Gytis Paškevičius drauge su Linu Adomaičiu dažnai susitinka įrašų studijoje, kur šlifuoja savo vokalines partijas. Abu atlikėjai teigia, kad nors šis koncertų turas pasižymės įmantriais režisūriniais sprendimais, ekranais, specialiaisiais efektais, vis tik jiems pagrindas – muzika.

Organizatoriai ragina žmones nesikliauti gandais, neva bilietų jau nėra, ir nuoširdžiai tikina, kad tai bus vieni muzikaliausių ir įspūdingiausių šių metų koncertų, kurie vyks spalio 10 d. Kaune, spalio 17 d. Klaipėdoje, spalio 24 d. Šiauliuose.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder