Inga Jankauskaitė  ir Aurelijus Globys rusiškų romansų programoje "Su meile apie meilę"

Inga Jankauskaitė ir Aurelijus Globys rusiškų romansų programoje "Su meile apie meilę"

Žavi ir populiari aktorė Inga Jankauskaitė bei gitaros virtuozas Aurelijus Globys, dovanos romantišką, lyrišką rusiškų romansų programą "Su meile apie meilę", jau lapkričio 24 d. 18 val. Klaipėdos koncertų salėje.

Talentingų menininkų kūrybinis duetas subtiliai ir jautriai atskleidžia ir įprasmina romansuose slypintį grožį, dramatizmą bei veda skirtingų meilės iš didžiosios raidės istorijų keliais. Gilius ir tikrus jausmus užgaunantys rusiški romansai I. Jankauskaitės ir A. Globio koncertuose skamba taip įtaigiai ir su tokia energija, kad be vargo suranda kelią į pačias tolimiausias širdies gelmes bei priverčia virpėti sielą.

Rusiškų romansų programoje "Su meile apie meilę" skamba apie 20 klasikinių ir šiuolaikinių, iš kino filmų parinktų rusiškų romansų. Aktorė I. Jankauskaitė ir gitaristas A. Globys šią programą klausytojams pirmą kartą pristatė prieš SEPTYNERIUS metus Palangoje. "Be abejo nuo to laiko daug kas pasikeitė ..Ne tik repertuaras ,bet ir mes patys ...Ši programa - gyvas organizmas , vyksta tik „cia ir dabar“, todėl natūralu ,kad kaskart viskas skamba vis kitaip ...Bet ,kaip žinia,be darbo nieko nebūna ,todėl šiam koncertų ciklui ruošiamės labai atsakingai –žadame naujienų ", - intrigavo I. Jankauskaitė.

Rusiškus romansus dainuojanti aktorė vadina juos savo užuovėja . "Gyvename taip,kad veiksmo greitis dažnai stipriai pranoksta žmogaus galimybes,todėl , norint išgyventi , tiesiog BŪTINA rasti būdus sustoti .Man toks būdas yra romansai..Būdas pabūti su pačia savimi..priminti sau kas esu ir kokia noriu būti ..Didelė laimė ,jei ir žiūrovas pasinaudoja tuo pačiu receptu ,tuomet galima sakyt –koncertas pavyko.“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder