Indiški šokiai Botanikos sode

Indiški šokiai Botanikos sode

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras pristato vieną iš meno rūšių – indišką šokį. Tai viena seniausių šokių formų pasaulyje. Šiuose šokiuose, kaip ir jogoje, darbas vyksta fiziniame, psichologiniame ir dvasiniame lygmenyje. Taisyklingai atliekant judesius sustiprėja raumenys, pagerėja kaklo ir nugaros slankstelių padėtis, suintensyvėja kraujotaka.

Šokti indiškus šokius gali tiek moterys, tiek vyrai. Šokis susideda iš labai gracingų tuo pačiu dinamiškų, tikslių ir staigių judesių. Jie primena tolimus ir egzotiškus rytų kovos menų pratimus. Moterys išmoks būti aktyviomis, nebijoti veikti, o vyrai galės kontroliuoti savo judesius bei surasti judesių subtilumą.

Šie nemokami užsiėmimai vyks nuo birželio mėn., Botanikos sode, gryname ore, o šokio subtilybių mokys Klaipėdos universiteto, Sveikatos mokslų fakulteto magistrantė iš Indijos. Būtina išankstinė registracija tel. (8 46) 23 40 67 ir/ar 8 612 30179

Indiški šokiai padės atsipalaiduoti, sustiprėti, išlaikyti vidinę ramybę, išmokti išreikšti savo emocijas, o taip pat suteiks vidinio džiaugsmo.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder