Ieva Narkutė pristato mokyklos meilėms dedikuotą dainą

Ieva Narkutė pristato mokyklos meilėms dedikuotą dainą

Ieva Narkutė pristato titulinę naujojo albumo „Kai muzika baigias“ dainą ir jos menišką vaizdo klipą, kurį filmuojant gimė naujas paveikslas. Albumo „Kai muzika baigias“ pristatymo koncertai: spalio 16 d. – Klaipėdoje, 18 d. – Vilniuje, 24 d. – Kaune.

„Mintyse šią dainą dedikavau visoms savo mokyklinėms meilėms. Dalis net nežino, kad kažkada jiems jaučiau tuos stiprius paaugliškus jausmus, tad klausydami dainos gal net nesupras, kad čia apie juos. Tuo įdomiau...“- sako Ieva Narkutė.

Ji pasakoja, kad dainos gimsta labai skirtingai: vienos gana lėtai, o kitos įsiveržia į sąmonę tarsi vėjas. Ieva Narkutė: „Kai muzika baigias“ yra vėjo gūsio greitumo daina, kuri tiesiog mane ištiko šaltą lapkričio vakarą pernai. Mintimis nuklydau į mokyklinių šokių situaciją. Juk visi žinot tuos keistus, nerangius, lėtus šokius, tiesa? Kai nežinai, nei kur dėt rankas, nei kur sukt žvilgsnį, nei ką sakyt... O širdis net stoja iš jaudulio. Metams bėgant mūsų pasibaigusios santykių muzikos bagažas sunkėja. Daugėja pabaigtų šokių, daugėja išsiskyrimų, daugėja paslapčių ir nutylėtų istorijų... Giliai širdyje aš žinau, kad ta muzika niekada nesibaigia. Ir kaskart, kai mintimis grįžtam į tą nerangaus lėto šokio situaciją, mes vėl iš naujo įsimylim tuos, kurių jau seniai šalia mūsų nėra“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder