Idėjos, padėsiančios suorganizuoti tobulą įmonės vakarėlį

Idėjos, padėsiančios suorganizuoti tobulą įmonės vakarėlį

Pradėti planuoti Naujųjų metų šventę dabar yra tinkamiausias laikas imti jam ruoštis. Tik svarbu nepamiršti, kad įmonės vakarėlis skiriasi nuo vakarėlio namuose.

Viskas priklauso nuo biudžeto

Didelė įmonė vakarėlį gali organizuoti iš savo lėšų, na, o mažos įmonės darbuotojams gali tekti vakarėliui "mestis".

Būtent planuojant biudžetą gali paaiškėti,kad skirti daug lėšų įmonės vakarėliui, todėl pirmiausia reikėtų nustatyti savo finansines galimybes.

Išrinkite vakarėlio temą

Vakarėlio tema ne tik pagyvins šventę ir leis darbuotojams paprasčiau megzti pokalbius jos metu, bet ir padės jiems lengviau pasirinkti šventinius rūbus.

Atrasti temą neturėtų būti sunku: gerai pagalvokite, kas tiktų visiems jūsų darbuotojams ir kokia tema neskatintų žmonių rengtis nepadoriai.

Svarbiausia - sugalvoti veiklos

Jeigu šventėje nėra ką veikti, tikėtina, ji bus prasta, todėl būtina jos dalyviams sugalvoti kokios nors veiklos. Jeigu leidžia biudžetas, tuo gali pasirūpinti pasamdytas profesionalus renginio vedėjas, bet, turint nedidelį biudžetą, viskuo galima pasirūpinti ir patiems.

Tikriausiai daugelis įmonės darbuotojų savo namuose turi ir žaidimų konsolių, ir stalo žaidimų, o dideliame vakarėlyje geriausia organizuoti veiklą, kuri paskatintų kūrybą!

Jeigu įmonės kolektyvas yra nedidelis, stalo žaidimai vakarėlio metu yra puiki idėja.

Jeigu jūsų kompanijoje žmonių yra daugiau nei kelios dešimtys, vieno stalo žaidimo visiems kartu žaisti nepavyks, bet stalo žaidimai neabejotinai gali būti vienas iš pasirinkimų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder