„Humoro klubas“ su naujausia programa atvyks į Karklę

„Humoro klubas“ su naujausia programa atvyks į Karklę

Pasaulinio garso žvaigždžių desantą pristatęs festivalis „Karklė Live Music Beach 2018“ svarbią vietą savo programoje skiria ir pramogoms. Renginio organizatoriai skelbia, kad viena jų –  „Humoro klubo“ pasirodymas.

Vienintelė mūsų šalyje „stand-up“ komedijos grupė pernai jau dalyvavo festivalyje ir savo juokais nepaliko abejingų. Lietuvoje pramogų pasaulio fenomenu vadinamas „Humoro klubas“ šiemet Karklės lankytojams žada dar geresnį šou.

„Pasirodymas bus kiek kitoks nei pernai, nes atvyksime su visa sudėtimi. Šiemet Mantas Bartuševičius taip pat bus su mumis. Žiūrovai išvys geriausią iki šiol mūsų sukurtą programą „Renginių vedėjai, šviesos ir aparatūra“, – sakė „Humoro klubo“ komikas ir vadybininkas Paulius Ambrazevičius.

Be pačio P. Ambrazevičiaus ir jau minėto M. Bartuševičiaus ant scenos taip pat lips komikai Dominykas Klajumas ir Vaidotas Šiožinis.

„Labai didelis pliusas festivaliui čia yra jūra, – apie Karklės festivalio išskirtinumą kalbėjo P. Ambrazevičius. – Mums, kaip atlikėjams, pernai buvo vienas gražiausių vaizdų, kokiame esame pasirodę. Jeigu žiūri tiesiai prieš save, matai minią žiūrovų, jeigu pasuki galvą šiek tiek į dešinę – banguojančią jūrą. Tikimės, kad ir šiemet pasirodysime toje pačioje nuostabioje scenoje su vaizdu.“

Karklės organizatoriai pabrėžia, kad renginyje bus stengiamasi apjungti kuo daugiau įvairių veiklų ir pramogų. Siekiama, kad festivalyje galima būtų ne tik klausytis puikios muzikos, atliekamos geriausių pasaulio atlikėjų, bet ir pasinerti į  įvairias kitas veiklas: pramogas, menus, sporto varžybas, skanauti įvairių pasaulio virtuvių maisto ir tiesiog turiningai mėgautis vasaros savaitgaliu prie jūros.

Šiais metais didelis dėmesys bus skiriamas vandens pramogoms. Planuojami plaukimo irklentėmis ir banglentėmis mokymai. Jų metu profesionalūs instruktoriai papasakos apie šio užsiėmimo istoriją, supažindins su teoriniais dalykais ir galiausiai praves praktinius mokymus. Taip pat bus organizuojamas masinis irklenčių plaukimas jūroje, specialios varžybos „SUP Challange“ bei irklenčių paroda. 

Tiesa, nors pagrindiniai šių metų „Karklės Live Music Beach“ muzikantai jau paskelbti, tačiau savo atlikėjų sąstato dar neišgirdo elektroninės muzikos gerbėjai. Organizatoriai žada, kad renginyje pasirodysiantys didžėjai bus atskleisti jau netrukus.

Rugpjūčio 17-19 dienomis vyksiančioje muzikos ir pramogų fiestoje pagrindinėmis žvaigždėmis bus britų RnB atlikėjas Craigas Davidas, didžėjus Jax Jones ir ekstravagantiškasis LMFAO grupės narys Redfoo. Festivalio dalyvius taip pat džiugins tokios užsienio ir Lietuvos muzikos žvaigždės kaip Dub FX, Kadebostany, Marijonas Mikutavičius, Beardyman, Mahmut Orhan, Radistai DJ‘s, Gjan, Mantas, Saulius Prūsaitis, Ieva Narkutė, Beissoul ir Einius, Colours of Bubbles, NO DJ‘s, Black Biceps. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder