Giedrius Savickas kitais metais sau linki trynukų

Giedrius Savickas kitais metais sau linki trynukų

Aktorius ir renginių vedėjas Giedrius Savickas pripažįsta, kad praėję metai jam buvo kaip niekad puikūs. „Tai buvo geriausi metai su geriausiu įvykiu gyvenime“, – sako jis. „Geriausiu įvykiu“ aktorius vadina spalio mėnesį įvykusias sutuoktuves su architekte Agata Šilobrit.

Paklaustas, ko palinkėtų sau 2018-aisiais, jis sako tiesiai šviesiai: „Trynukų!“. O palinkėjimas Lietuvai skamba labai meteorologiškai: „Kad vasara būtų karšta, o žiema – snieguota. O visą kitą mes susitvarkysim patys!“

Naujiems metams jis visada sudaro pažadų ir būtinų įgyvendinti planų sąrašą. „Ir kasmet jis vis ilgesnis. Nes būna, kad per metus taip ir nerandu to valios tušinuko, kuris tuos pažadus išbrauktų. Kitais metais labai noriu raumenų“, – sako jis.

Kaip ir daugumai šou verslo žmonių, visas gruodis Giedriui ypač įtemptas metas, tačiau pats didžiausias renginys jo laukia paskutinę metų dieną – iškilmingas naujametinis Gala koncertas „Auksiniai duetai“: 17 val. – Vilniuje „Siemens“ arenoje, o 21 val. – Kaune „Žalgirio“ arenoje.

Vilniuje G. Savickas „Naujametinį Galą koncertą“ ves jau trečius metus iš eilės, o į Kauną su visa didele ir talentinga „Naujametinio Gala koncerto“ komanda jis atvyks pirmą kartą. Koncerte gražiausius duetus iš populiariausių Lietuvos ir pasaulio miuziklų akompanuojant orkestrui atliks rinktinė puikių dainininkų: Virgilijus Noreika, Mantas Jankavičius, Kostas Smoriginas, Jeronimas Milius, Karina Krysko, Aistė Lasytė, Aistė Smilgevičiūtė, Rokas Radzevičius, Iglė, Ieva Narkutė, Dainotas Varnas, Tadas Juodsnukis. „Tai planuoju naujuosius metus pasitikti su maždaug 8000 artimiausių draugų Vilniuje ir Kaune. Jei kas dar neturi plano gruodžio 31 dienos vakarui, maloniai kviečiu prisijungti“, – sako G. Savickas.

„Galiu pažadėti, kad bus 2 robotai. Ne vienas, o – du! Abu specialiai koncertams atvežti iš Moldavijos. Ir fejerverkai tikrai matysis“, – juokiasi Giedrius.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder