Europiada 2020 – drauge virtualiai

Europiada 2020 – drauge virtualiai

Antverpenas, Belgija. Tarptautinis „Europiados“ komitetas ir jo techninė grupė su malonumu pristato virtualios „Europiados“ versijos „Europiada 2020 – kartu virtualiai“ programą. Ji pakeis Klaipėdoje (Lietuva) šiomis dienomis planuotą renginį:

Rugpjūčio 5 d., trečiadienis

09.00-21.00 – Registracija

20.00 – Pasveikinimo vakaras

Rugpjūčio 6 d., ketvirtadienis

20.00 – Atidarymo koncertas

Rugpjūčio 7 d., penktadienis

20.00 – Vaikų ansamblių koncertas, chorai ir muzikinės grupės

22.30 – „Europiada“ naktį

Rugpjūčio 8 d., šeštadienis

12.00 – Oficialus priėmimas

16.00 – „Europiados“ dalyvių paradas

21.00 – „Europiados“ balius

Rugpjūčio 9 d., sekmadienis

11.00 – Ekumeninės mišios

15.00 – Uždarymo ceremonija. Koncertas.

Ši programa sudaryta taip, kaip įprastai būtų organizuojama didžiausia kontinento tarptautinės folklorinės muzikos ir šokio šventė, sėkmingai gyvuojanti nuo pirmojo renginio 1960-aisiais. Šventės publikai bus sudaryta galimybė nuotoliniu būdu kasdien stebėti šį draugystės renginį – koncertus, vakarones, oficialų priėmimą bei paradą nurodytu centrinės Europos laiku. Kiekvienas esate kviečiami dalyvauti festivalyje taip, tarsi būtumėte vienas iš 5000 registruotų dalyvių.

„Europiada“ vyksta didžiulės folkloro tradicijų mylėtojų bendruomenės pastang dėka, be jokios finansinės paramos. Todėl būkite solidarūs ir palaikykite mūsų šūkį “Vienybė įvairovėje”, stebėkite transliacijas interneto puslapyje www.europeade.eu, ir Facebook puslapyje https://www.facebook.com/europeade.eu. Ten skelbiama ir daugiau informacijos apie „Europiadą“.

***

Virtualios „Europiados“ transliacijos taip pat bus matomos lietuviškose „Facebook“ paskyrose https://www.facebook.com/europeade.lt, https://www.facebook.com/KulturosuostasKlaipeda

O rytoj, rugpjūčio 5 d., trečiadienį, 11 val. Klaipėdoje, prie Herkaus Manto ir Liepų gatvių sankryžos, rengiamas „Europiados“ gerbėjų Klaipėdoje susitikimas – infoakcija: savanoriai dalins skrajutes su virtualios „Europiados“ programa ir suvenyrus, kuriais pasipuošę stebėsime renginį internete ir lauksime gyvo susitikimo su šios įstabios šventės bendruomene.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder