E. Dragūnas vasarą vėl koncertuos Klaipėdoje

E. Dragūnas vasarą vėl koncertuos Klaipėdoje

2018-ieji geriausios koncertinės grupės SEL lyderiui Egidijui Dragūnui buvo itin sėkmingi. Tūkstančius gerbėjų į savo šou sukvietęs atlikėjas pagaliau praneša kur ir kada vyks jo koncertai 2019-aisiais bei kiek kainuos pirmieji bilietai.

Šiuo metu E.Dragūnas skelbia informaciją apie du savo šou. Liepos 6-ąją, kaip jau ne vienerius metus iš eilės, koncertas bus rengiamas Klaipėdoje, o gruodžio 21-ąją SEL grįžta į Kauną, kur pernai nekoncertavo.

„Džiaugiuosi pranešdamas savo grupės koncertų datas ir tuo pačiu jaudinuosi. Man reikės labai gerai pasukti galvą, kaip dar labiau nustebinčiau savo gerbėjus“, – atviravo E. Dragūnas. Pasak žvaigždės, jis ketina pagaliau pamaloninti ir tuos, kurie nekantriai laukia naujų SEL kūrinių.

Džiugi žinia ir tiems, kurie tikisi savo mėgstamos grupės koncertą pamatyti ir išgirsti už mažiausią kainą. „Pirmieji 1000 bilietų yra parduodami už simbolinę kainą – vos nuo 15 eurų. Tad norintiems sutaupyti verta paskubėti įsigyti pigiausius bilietus“, – ragina šou organizatoriai.

Anot jų, tokia kainodara pasirinkta neatsitiktinai. Grupės lyderio pageidavimu, visuomet pirmieji bilietai parduodami pigiau ir orientuoti į jaunuosius gerbėjus, kuriems kiekvienas euras yra svarbus.

Tuo tarpu pats E.Dragūnas sausio mėnesį skiria naujų šou organizavimui: Egidijus jau repetuoja su savo muzikantų grupe, kuria naujus sceninius sprendimus, nes kaip ir kasmet nori pranokti pats save.

Beje, šįmet SEL vėl pretenduoja tapti geriausia koncertine metų grupe M.A.M.A. apdovanojimuose. E.Dragūnas prieš savo 2018-ųjų metų šou prognozavo, jog taip ir nutiks.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder