Džordana Butkutė pasidalino laisve alsuojančios jaunystės nuotraukomis

Džordana Butkutė pasidalino laisve alsuojančios jaunystės nuotraukomis

Rytoj Klaipėdos vasaros estradoje Dž. Butkutė kvies pasileisti plaukus ir šėlti taip, tarsi niekas nemato. Koncertas „Neoninės pelių uodegos“ nukels į laikmetį, kai visi buvo ištroškę laisvės ir ja nuoširdžiai mėgavosi. Spalvingo ir kiek beprotiško pasirodymo proga dainininkė dalinasi keliomis vaikystės ir jaunystės nuotraukomis.

Nuotraukoje, kurioje atlikėja užfiksuota vaikystėje – tai akimirka, pagauta konkurso „Dainų dainelė“ metu. „Kaip ir matosi iš mano kiek sučiauptų ir papūstų lūpų, aš nesu patenkinta, – juokėsi dainininkė. – Tai momentas, kai komisijos narys paklausė kažko, kas man nepatiko, ir aš įsižeidžiau. Mano siela yra laisva, maištinga. Tai pasireiškė jau vaikystėje. Tikiuosi, kad koncerte Klaipėdoje žiūrovai iš naujo atras savo vidinę laisvę.“

Kitoje nuotraukoje atlikėją matome koncerto metu. „Prisipažįstu, nepamenu, koks tai buvo miestas, bet koncertas vyko stadione. Susirinko labai daug žmonių, visi smagiai šokome... Tai vyko dar tada, kai Lietuva nebuvo iškovojusi nepriklausomybės, bet permainų vėjai jau buvo stiprūs – tai akivaizdu iš trumpų, nuplėšytų šortų“, – šypsojosi dainininkė.

Trečiojoje nuotraukoje Dž. Butkutė užfiksuota populiarių Lietuvos atlikėjų – Andriaus Mamontovo, Tomo Augulio, Jūratės Miliauskaitės, Laimonto Diniaus, Sauliaus Urbonavičiaus, Egidijaus Sipavičiaus – draugijoje. Nuotrauka daryta 1990 metais, T. Augulio dainos „Kalėdų naktį tylią“ įrašo metu.

„Įrašo metu visi jautėmės šventiškai, juk įrašinėjome Kalėdų dainą. Pats suvokimas, kad galime laisvai švęsti Kalėdas buvo dar ganėtinai naujas. Jautėmės darantys kažką tikrai naujo, nes anksčiau jaunų, populiarių muzikantų bendros dainos nebuvo įrašinėjamos“, – pasakojo Dž. Butkutė.

Koncerto organizatoriai taip pat norėtų pranešti, kad dėl ruošiamų ypatingų vizualinių sprendimų Klaipėdos vasaros estrados erdvė bus kiek mažesnė ir stovimų vietų bilietai jau beveik išseko.

Bilietus platina TIKETA.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder