"Džiazuojančio autobuso" keleivių lauks ir "Kaunas Jazz 2012" bilietų nuolaidos

"Džiazuojančio autobuso" keleivių lauks ir "Kaunas Jazz 2012" bilietų nuolaidos

Kelionės, kurios metu senoviškame restauruotame 1939 metais pagamintame "Daimler" autobuse skambės džiazo melodijos, maršrutas nuo Rotušės aikštės drieksis pro žymiausias Kauno centro vietas. Stotelėse nestosiantis autobusas į starto vietą grįš maždaug po 40 minučių. O per tą kelionę kiekvienam keleiviui bus galimybė įsigyti nuolaidą vėliau perkant bilietą į vieną iš 22-ojo tarptautinio "Kaunas Jazz" festivalio koncertų.

Šeštadienio popietę prasidės pirmoji tokia kelionė, suteiksianti galimybę keleiviams nemokamai pasivažinėti ir smagios muzikos lydimiems pasižvalgyti po pavasarį atgyjantį Kauną. Tokią atrakciją savo gerbėjams parūpino ateinančią savaitę prasidedančio "Kaunas Jazz2012" festivalio organizatoriai ir renginio rėmėjas - prekybos miestelis URMAS.

Senoviniai angliški autobusai yra tik nedidelė restauruotos ir autentiškos miestelio URMAS kolekcijos dalis. Pirmai savo kelionei po Kauną parengtas spalvingas turintis medinį korpusą 1939 metais Anglijoje pagamintas "Daimler" autobusas.

Kas valandą iš Rotušės aikštės išvažiuosiančio autobuso keleiviai ne tik nemokės už bilietus, bet ir gaus dovaną - išskirtinę nuolaidą į vieną iš "Kaunas Jazz 2012" festivalio renginių. Norintys pigiau aplankyti visus pasaulinio garso džiazo atlikėjų pasirodymus už mažesnę kainą galės autobusu važinėtis dažniau: šeštadienį ir sekmadienį bei kitą savaitę - antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį, kaskart gaudami nuolaidų vis į kitą "Kaunas Jazz 2012" festivalio renginį.

Kaip teigia viena iš festivalio organizatorių Indrė Jučaitė, "džiazuojančio autobuso" viršininkas - specialia apranga pasipuošęs konduktorius - bus atsakingas ne tik už nuolaidų dalybas keleiviams, bet ir už kelionės metu skambėsiančią muziką. Džiazo garsai unikalaus autobuso keleivius lydės visos kelionės metu. Kai kuriuose maršrutuose autobuse skambės gyva muzika - saksofonininko atliekamos melodijos. Planuojama, kad dalyje kelionių dalyvaus ir gidas, pasakojantis istorijas ne tik apie Kauną, bet ir apie džiazą.

Vienas garsiausių Europoje "Kaunas Jazz" festivalis prasidės ateinantį ketvirtadienį ir truks penkias dienas. Jo metu bus surengti aštuoni mokami ir aštuoni nemokami koncertai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder